Terug
Events 12-01-17

ACA IT-Solutions wint EMC Partner Award

EMC Partner Award

ACA IT-Solutions is tijdens de EMC Channel Update onderscheiden met de EMC Partner Award voor Fastest Growing Partner of the Year. EMC is binnen het IT-landschap wereldwijd leider in het ondersteunen van organisaties bij de transformatie van hun IT-activiteiten en de levering van ‘IT as a service’. Tijdens het jaarlijkse evenement van de Nederlandse vestiging van EMC namen algemeen directeur Theo Beks en hoofd inkoop Anny Smits van ACA IT-Solutions de award in ontvangst.

Eelco Wanders overhandigt de EMC Partner Award

Eelco Wanders, Director Channel & Midmarket Territory van EMC Nederland: “Een goede partner is een partner waarop je kunt bouwen. Tijdens ons evenement hebben we uitmuntend presterende partners onderscheiden. De partners die dit jaar een award van ons hebben ontvangen, zijn enorm betrokken en hebben een geweldige omzet in EMC-oplossingen laten zien. Daar zijn we niet alleen heel blij mee, we zijn ook erg trots dat we deze gerenommeerde partijen tot onze partners mogen rekenen.”

Deze prijs is voor ACA IT-Solutions een enorme blijk van waardering en bovendien een kroon op het werk. Theo Beks licht toe: “Ondanks de crisis in de afgelopen jaren zijn we ‘tegen de stroom in’ blijven groeien en kunnen we schitterende referenties overleggen. Zowel bij bestaande als nieuwe opdrachtgevers steeg de behoefte aan hoogwaardige data opslag. EMC past perfect in het plaatje van de kwaliteit die we onze opdrachtgevers willen bieden. We zijn daarom trots dat we de award en waardering hebben gekregen van deze wereldspeler.“

Samenwerking EMC en ACA IT-Solutions

EMC Corporation is wereldwijd leider in het ondersteunen van bedrijven en service providers bij de transformatie van hun IT-activiteiten en de levering van ‘IT as a Service’. Cloud computing is daarbij van fundamenteel belang. Door inzet van innovatieve producten en diensten versnelt EMC de transitie naar de cloud en helpt IT-afdelingen met het opslaan, beheren, beveiligen en analyseren van hun meest waardevolle bezit – informatie – op een flexibele, betrouwbare en kosten efficiënte manier.

EMC Partner Nederland

Over EMC

EMC Corporation is wereldwijd leider in het ondersteunen van bedrijven en service providers bij de transformatie van hun IT-activiteiten en de levering van ‘IT as a Service’. Cloud computing is daarbij van fundamenteel belang. Door inzet van innovatieve producten en diensten versnelt EMC de transitie naar de cloud en helpt IT-afdelingen met het opslaan, beheren, beveiligen en analyseren van hun meest waardevolle bezit – informatie – op een flexibele, betrouwbare en kostefficiënte manier.

Over ACA IT-Solutions

Als system integrator en hosting provider is ACA IT-Solutions, met ruim 30 jaar ervaring in ICT infrastructuren en datacenter oplossingen, een betrouwbare partner voor veel verschillende typen organisaties, van MKB tot Enterprise. De werkzaamheden bestaan o.a. uit het leveren van advies, ontwerp, installatie, migratie, integratie, beheer en trainingen op ICT-gebied.