'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

In de praktijk

Van vragen. Naar oplossingen.
IT is onmisbaar en oneindig. Alles lijkt tegenwoordig mogelijk. En inderdaad: de techniek van ACA-IT Solutions biedt ongekende kansen en mogelijkheden. Functionaliteit staat hierbij centraal. Daar ligt namelijk de kern van onze producten, diensten en processen. Dat begint bij heldere vragen zoals: hoe, waar en wanneer wil je graag werken? Wat zijn je organisatorische doelen en hoe wil je die bereiken? De antwoorden zorgen voor inzicht en duidelijkheid bij het inrichten en beheren van de IT-omgeving. Dat doen we dienstverlenend, oplossingsgericht en proactief.

De juiste antwoorden

Zoveel techniek, zoveel mogelijkheden. Bij ACA IT-Solutions kijken we naar de vraag achter de vraag. Oftewel:

  • Welke taken en activiteiten wil je stroomlijnen, automatiseren, digitaliseren, optimaliseren of verbeteren?
  • Op welke manier wil je informatie delen of samenwerken?
  • Wat zijn je risico’s en kwetsbaarheden? Of met welke processen wil je de continuïteit binnen je organisatie waarborgen?
  • Hoe staat het met je beheer, onderhoud en management?
  • Ben je in staat om snel te innoveren, groeien en ontwikkelen? En wat gebeurt er met al die klantgegevens?
  • Hoe wordt alle data verzameld en geanalyseerd?
  • Wat is de toegevoegde waarde van de cloud?

Door over deze gespreksonderwerpen de dialoog te voeren en een beeld te vormen, ontstaat het antwoord op de vraag. En daarmee de technische oplossing die het best aansluit bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Alles in huis

Vanuit al deze vragen kijken we naar de gewenste functionaliteit, oftewel: techniek. Stap voor stap nemen we je mee. Dat doen we aan de hand van slimme softwareoplossingen, een passende IT-Infrastructuur, een duidelijke IT-architectuur en een breed pakket van diensten, producten en tools. Maar ook: met 24/7 support, optimaal projectmanagement en slimme tools en oplossingen om optimaal online te kunnen samenwerken. Van data tot applicaties, van automatisering tot digitalisering: wij beschikken over de juiste kennis, ervaring, software en professionals.

IT-Solutions

Projecten
Goed projectmanagement stelt en haalt doelen. Daarom werken we met een ‘dedicated team’ van specialisten en een projectmanager voor de coördinatie.
Cloudmigratie
Door een hybride IT-omgeving wordt de schaalbaarheid verbeterd, het beheer vereenvoudigd en de efficiëntie verhoogd.
IT-Architectuur
De inrichting van je IT-infrastructuur vraagt om duidelijke keuzes. Wij helpen je hierbij en het opstellen van een passende architectuur.
Managed Services
Als strategisch partner bieden we uiteenlopende oplossingen om de efficiency te vergroten en onze klanten te ontzorgen.
Digital Workspace
Creëer een veilige IT-omgeving voor de medewerkers, waarin zakelijke en eventueel privé applicaties en data veilig worden gebruikt.
Support
IT Support bij ACA IT-Solutions is uitstekend geregeld. Het is tenslotte is de ruggengraat van jouw organisatie.
Vulnerability Management
Met Vulnerability Management krijg je inzicht in de kwetsbaarheden in je IT-omgeving, zodat adequate maatregelen kunnen worden getroffen.

Business Solutions

ERP-Software
Met de juiste inrichting van je ERP-software wordt de productiviteit geoptimaliseerd. Met intelligente technologie digitaliseren en transformeren wij bedrijfskritieke processen.
CRM-Software
CRM stroomlijnt je bedrijfsprocessen en koppelt klantdata voor het opzetten van klantrelaties, het verhogen van productiviteit en het verbeteren van de interactie met klanten.
BI & Reporting
Business Intelligence (BI) helpt organisaties bij het nemen en onderbouwen van operationele en strategische beslissingen. Dat doen we door het verzamelen en analyseren van de aanwezige data.
ACA maakt IT begrijpelijk
Een IT-infrastructuur kun je pas goed bouwen of onderhouden door hem goed te doorgronden. Alles werkt namelijk samen en kan (bedoeld of onbedoeld) invloed hebben op elkaar.
Collaboration
ACA-IT Solutions biedt met de business case Collaboration een breed pakket van tools en oplossingen om online samenwerking te bevorderen en optimaliseren.
Workflows
Door workflows te stroomlijnen, automatiseren, optimaliseren en verbeteren verhoog je de efficiency, bespaar je tijd en kosten.