'Een veilige werkomgeving
beschermt wat waardevol is'

Michael Cybersecurity Architect
IT-security versterken? Samen met ACA.

In de praktijk

Vanaf het begin tot het einde was ik direct gegrepen door de opzet, opbouw en inhoud van deze training van ACA IT-Solutions. De voorbeelden en situaties zijn zo herkenbaar en op een begrijpelijke manier wordt goed uitgelegd wat je wel of niet kunt doen. Mede hierdoor ben ik me nu veel meer bewust van de risico’s van mijn eigen gedrag en ben ik in staat om veiliger te werken. Ook weet ik hoe te handelen bij een calamiteit. Kortom: nuttig, toegankelijk en een échte eye-opener!
Samen met ACA

Praktische leerprogramma’s

Als kennispartner op het gebied van ICT en cybersecurity biedt ACA IT-Solutions een uitgebreide mix van producten en diensten die jouw organisatie veiliger maken. Van phishingsimulaties, social engineering en awareness trainingen voor specifieke medewerkersgroepen tot een geautomatiseerd e-learningplatform. Wij hebben ruime ervaring met succesvolle awareness programma’s voor diverse branches en doelgroepen. Met onze expertise kunnen we jouw organisatie helpen, met het realiseren van bewustwording en daadwerkelijke gedragsverandering op de werkvloer.

Doelgericht en specifiek

Onze Security Awareness trainingen zijn geschikt voor alle medewerkers, waarbij we onderscheid maken tussen diverse doelgroepen. Denk hierbij aan directie/management, de IT-afdeling, ‘gewone’ en ‘bijzondere’ medewerkers.  Deze toegankelijke programma’s (IT-kennis is niet noodzakelijk) sluiten perfect aan op de specifieke functies en afdelingen. Daarnaast kunnen we inzichtelijk maken of en hoe het bewustzijn onder de medewerkers is verbeterd door o.a. hogere betrokkenheid, een toename in veiligheidsbewustzijn en gedragsverandering.

Door onze onderzoeksmethodes te combineren met praktische leermethoden, brengen we het onderwerp cybersecurity dichtbij, ook voor cursisten die niet direct affiniteit met het onderwerp. Medewerkers leren daadwerkelijk om veiliger te werken, zowel zakelijk als privé.

Ook interessant

Security Awareness Programma