Hosted Infrastructure

ICT infrastructuur in de cloud, ook wel omschreven als Infrastructure as a Service (IaaS) of Hosted Infrastructure, levert op diverse vlakken voordelen op. Vaak wordt deze oplossing gekozen door bedrijven waarvan de infrastructuur aan vervanging toe is. Het eigen ICT beheerteam van het bedrijf is goed in staat om de bestaande omgeving te beheren en een nieuwe investering in ICT-infrastructuur heeft niet de voorkeur. Dan is IaaS een ideale oplossing.

Direct contact opnemen

Infrastructure as a Service (IaaS)

De keuze kan een technische reden hebben, bijvoorbeeld onvoldoende kennis of capaciteit binnen de organisatie. Hosted Infrastructure wordt ook gekozen vanwege de investeringsvorm. Deze cloud oplossing wordt namelijk als abonnement aangeboden, waardoor er geen sprake is van een voorinvestering. Flexibiliteit kan ook een reden zijn, want dit maakt de infrastructuur snel schaalbaar op momenten dat uw organisatie verandert.

Uw infrastructuur wordt beheerd door een professioneel team in een hoogstaand datacenter ‘om de hoek’. Onze datacenters bevinden zich namelijk in de regio Eindhoven. Ze staan dus op Nederlands grondgebied en vallen daardoor onder de binnenlandse wetgeving. Daarbij wordt gebruik gemaakt van het beste datacenter van Nederland met de hoogst haalbare Tier IV-certificering.

IaaS brengt een bedrijf volledig en volwaardig naar de cloud. Hierdoor wordt de aanschaf van hardware vervangen door een maandmodel. Dit is de ideale oplossing voor organisaties die geen omkijken willen hebben naar de eigen IT-omgeving. Ook voor organisatie die te maken hebben met fluctuerende capaciteit, zoals data/applicatiegebruik en aantal werkplekken, is dit de juiste keuze.

Geert Rademakers - Directeur ACA IT-Solutions

ACA IT-Solutions biedt een volledig platform dat op maat wordt opgeleverd. De term ‘Infrastructure as a Service’ betekent veel meer dan alleen een abonnementsvorm. De voordelen van onze workspace oplossingen voor u op een rij:

  • Per maand opzegbaar
  • Al uw bedrijfsapplicaties online beschikbaar
  • Inloggen vanaf ieder apparaat
  • Toegang tot uw eigen bestandslocaties
  • Zeer veilige manier van werken
  • Altijd up-to-date
  • Schaalbaar
  • 24/7 monitoring
  • Inclusief data beveiliging en back-up

Informatie over Hosted Infrastructure

Hosted Infrastructure zorgt ervoor dat de ICT-omgeving niet langer een beleidsmatig vraagstuk is. Wij gaan graag het gesprek met u aan om uw huidige omgeving te bekijken en op basis daarvan een voorstel op maat te maken. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: