'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

In de praktijk

Als innovatief bedrijf willen we continu aansluiten op de trends en ontwikkelingen binnen onze markt. Want hoe wendbaarder je organisatie, hoe meer ruimte er ontstaat voor innovatie. Nu hebben we samen met ACA IT-Solutions daar ook onze IT op ingericht. Dat is een wereld van verschil. Met onze nieuwe digitale werkplek en verbeterd applicatielandschap zijn we zo flexibel dat we op elke verandering snel kunnen reageren. Zo kunnen we sneller implementeren, maar ook flexibeler op- en afschalen. We zijn nu toonaangevender, wendbaarder en innovatiever dan ooit. Dat zorgt voor energie en vertrouwen naar de toekomst!
Samen met ACA

Groot geworden met bouwen

ACA IT-Solutions bestaat al sinds de jaren 80 en is van oudsher een ‘systemintegrator’. Het bedenken en bouwen van hoogwaardige, krachtige en vooral ook praktisch toepasbare IT-infrastructuur is de fundering en zit in ons DNA. Dat doen we op basis van de beste IT-merken, waarbij we steeds meebewegen met de ontwikkelingen in de markt en de wensen van onze opdrachtgevers.

Korte verbindingen

Met IT-Architectuur brengen we structuur en inzicht aan in de informatievoorziening en ICT van onze opdrachtgevers. De architectuur beschrijft de manier waarop deze informatievoorziening en verschillende onderdelen zijn opgebouwd en hoe ze met elkaar communiceren. Het visueel maken van de communicatie tussen systemen draagt bij aan de vereenvoudiging en standaardisatie van het IT-landschap. Datastromen hebben impact op efficiëntie, veiligheid en user experience. Als de afstand tussen applicaties en data zo kort mogelijk is, komt dit de prestatiebeleving van de eindgebruiker altijd ten goede.

Duidelijk kiezen

Een wendbare organisatie is sneller in staat te innoveren, groeien en ontwikkelen. Maar wendbaar zijn en blijven kent veel uitdagingen. Als organisatie heb je te maken met meerdere aspecten zoals controle, beheer en veiligheid. Waar bevinden zich de data en wie krijgt waar en wanneer toegang tot die data? Hoe controleer je alle omgevingen? Zijn er kwetsbaarheden en loop je mogelijk nog ergens risico? Hoe werkt alles optimaal samen? Werk je al in de cloud of wil je alleen gedeeltelijk migreren? De inrichting van je IT-infrastructuur vraagt om duidelijke keuzes. Wij helpen je hierbij en het opstellen van een passende architectuur.

 

Ook interessant

ACA maakt IT begrijpelijk