'Een werkplek zou moeten
voelen alsof je thuis werkt'

Rianne Business Consultant
Medewerkers voorop? Samen met ACA.

In het kort

Trade365 is het softwarepakket voor de innovatieve groothandel en online retailer. Hiermee krijg je volledig inzicht in de supply chain van jouw organisatie en speel je direct in op wijzigingen in vraag en aanbod. Hierdoor ben je altijd ‘in control’ en kun je dag in dag uit voldoen aan de wensen van jouw klanten. De inrichting van Trade365 is gebouwd op 35 jaar ervaring in het automatiseren en digitaliseren van handelsondernemingen. De snelle, tijdige levering van orders staat centraal bij Trade365!

Digitale orderverwerking geeft grip en inzicht
Totaaloplossing voor B2C en B2B
Optimaal pickproces biedt efficiëntie
Marges altijd onder controle

Trade365: dé oplossing

Speciaal voor groothandel en online retail 

Je positie versterken in de keten, dat doe je met Trade365. Snelheid en kwaliteit van levering zijn essentieel om te kunnen voldoen aan de hoge eisen die tegenwoordig worden gesteld door klanten. Het proces van offerte, digitale orderverwerking en inkoop tot aan de levering lopen naadloos in elkaar over. Hierdoor heb je op elk moment controle op het leveringsproces.  

Klantvraag centraal
Trade365 helpt je om digitaal te communiceren met klanten en/of leveranciers en geeft je een accuraat en transparant inzicht in de opbouw van marges. Laat je inkoop effectief verlopen en volg de status door middel van zendingenbeheer. Zo heb je altijd de juiste voorraad op het juiste moment. Maak gebruik van geautomatiseerde besteladviezen en heb inzicht in de actuele levertijden. Voeg naar wens een geïntegreerde e-commerce oplossing toe. Zo blijf je concurrent een stap voor en kun je steeds voldoen aan de klantvraag. 

Digitale prestaties
Trade365 maakt als basis gebruik van de rijke functionaliteit van Dynamics 365 Business Central. Met deze naadloze integratie zijn alle bedrijfsprocessen met elkaar verbonden en geoptimaliseerd. Deze combinatie stelt ondernemingen in staat om digitaal te innoveren. Met Trade365 haal je een 100% cloudoplossing in huis waarmee jij altijd over een up-to-date ERP systeem voor de groothandel beschikt. 

Implementatie en ondersteuning van A tot Z
ACA IT-Solutions heeft een ervaren team dat is gespecialiseerd in advies, implementatie en ondersteuning van business software, met meer dan 25 jaar ervaring binnen de groothandel. Onze specialisten begrijpen de vraagstukken van groothandels en zijn in staat om de software te laten werken voor jouw organisatie. Ook na de implementatie staan we voor je klaar en bieden we optimalisatie, geavanceerde BI-inzichten en volwaardig support. 

Meer info?

Bekijk voor meer info de onderstaande flyer!

Flyer bekijken

Ook interessant

Business Central 30 dagen gratis uitproberen?
Doelgericht digitaliseren in 3 stappen