'Een werkplek zou moeten
voelen alsof je thuis werkt'

Pieter Manager Collaboration Team
Medewerkers voorop? Samen met ACA.

In de praktijk

Onze werknemers willen graag altijd en overal toegang hebben tot hun zakelijke applicaties en data. Samen met ACA IT-Solutions hebben wij alle kansen en mogelijkheden tot in het kleinste detail bekeken. Een groot deel van onze mensen reist door heel het land. Anderen werken veel vanuit huis. Inmiddels is alles goed ingericht en dat werkt als een speer. En bij alles geldt: veiligheid staat voorop. Van éénmalig veilig inloggen tot conditionele toegang, goed geregeld.
Samen met ACA

Overal en altijd werken

De werkplek verandert. Bedrijven en hun medewerkers verwachten steeds meer van elkaar. Van mobiliteit (thuiswerken, onderweg of flexplek), een hogere productiviteit en flexibiliteit tot een hogere beschikbaarheid. Er wordt steeds meer gewerkt op mobiele devices van de zaak of op eigen apparatuur (BYOD, bring your own device). Deze trends vragen steeds meer van de IT-infrastructuur en de werkplek. Want waar en op welk apparaat dan ook, je medewerker wil altijd en overal een volwaardige werkomgeving met directe toegang tot alle benodigde applicaties en data. Veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid spelen daarbij een bepalende rol.

Snelle toegang

Kortom: de werkplek moet snel, stabiel en betrouwbaar zijn. Met conditionele toegang tot alle benodigde applicaties en een optimaal vertrouwen in de werking van de apparatuur. Medewerkers zijn tegenwoordig als consument gewend om te werken met applicaties op mobiele apparaten. Ze verwachten vaak hetzelfde van de applicaties binnen hun organisatie. Snel installeren en kunnen inloggen, liefst single sign-on en beveiligd met tweefactorauthenticatie.

Ook interessant

De zakelijke werkplek verandert
Gebruikerservaring op topsportniveau met een Anywhere Workspace!