'Bouwen op een stevig fundament
geeft vertrouwen in de toekomst'

Maarten Consultant Security & Beleid
IT-Beleid vormen? Samen met ACA.

Cases

ACA IT-Solutions werkt voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers. Een selectie uit de vele projecten presenteren wij overzichtelijk op deze pagina.

Wil je een referentie binnen jouw branche of voor project dat je op de agenda heeft staan? Wij brengen je graag in contact met onze opdrachtgevers voor een objectieve mening met betrekking tot onze dienstverlening.

Thuiswerken voor ruim 100 CAD-tekenaars: hoe loste VMI Group dat op?

Voor een CAD-tekenaar is werken buiten kantoor geen vanzelfsprekendheid. Als dan door het coronavirus alle medewerkers ineens thuis zitten dan moet er geschakeld worden. Zeker als het bedrijf ruim 100 CAD-tekenaars in dienst heeft die een belangrijke schakel vormen in het primaire bedrijfsproces. Dat overkwam VMI Group, ontwerper en producent van hoogwaardige industriële machines.

Bekijk de case
CAD-VDI

Building Information Modeling belangrijk voor architectenbureau Van Aken

Building Information Modeling (BIM) wint snel aan populariteit in de bouwsector. Ook architectenbureau Van Aken (voluit: VAN AKEN Concepts, Architecture & Engineering BV) slaat alle informatie die relevant is tijdens de levenscyclus van een gebouw centraal op in een 3D-gebouwmodel. “Daarvoor is wel een enterprise IT-omgeving vereist”, zegt Lars Bemelmans, Systems Administrator bij Van Aken.

 

Bekijk de case
Lars-Bezelmans-BIM