'Innovatie vindt niet alleen
plaats achter de schermen'

Rianne Business Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

Over ons

Bij ACA IT-Solutions draait alles om de drie-eenheid Beleid, Techniek en Mens. Elk vraagstuk is een samenspel van deze elementen. Dat leidt tot innovatieve IT-bedrijfsoplossingen, waarbij continuïteit, beschikbaarheid en veiligheid essentieel zijn. Daarmee bereiken onze klanten een onderscheidend resultaat. Samen met ACA.

Visie

“Wij geloven in een veilige, continu beschikbare en toekomstbestendige IT-omgeving, waarbij de mens centraal staat en die breed gedragen wordt binnen een organisatie.”

Missie

“Onze missie is om als IT-dienstverlener een betrokken partner te zijn van organisaties en met de inzet van expertise en tools informatietechnologie menselijk te maken.”

Onze opdrachtgevers

ACA IT-Solutions heeft als ICT bedrijf in drie decennia een groot en zeer divers bestand van opdrachtgevers opgebouwd met vele prachtige namen op het CV. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in elke branche. Wil je een referentie? Wij brengen je graag in contact met onze opdrachtgevers voor een objectieve mening met betrekking tot onze dienstverlening. Het aantal opdrachtgevers is in al die jaren blijven groeien. Bedrijven die ACA IT-Solutions als ICT bedrijf in de arm nemen, kiezen voor een proactieve en betrokken partner met kennis van zaken. Wij houden van een open, informele relatie.

Onze mensen

In het personeelsbestand is nauwelijks verloop. Sterker nog, we groeien jaarlijks gestaag. Dit zorgt voor een stabiele organisatie. Onze relaties hebben veelal contact met dezelfde mensen (‘bekende gezichten’). Dit zorgt voor korte lijnen en dat werkt heerlijk. Wij hebben een team samengesteld met enthousiaste mensen die continu worden bijgeschoold. Hierdoor is bedrijf breed een zeer hoog kennisniveau met onder meer business consultants, technische specialisten, systeembeheerders en helpdeskmedewerkers. Dit hoge niveau is terug te zien in de kwaliteit van advisering, oplossingsgerichtheid en kwaliteit van onze dienstverlening en oplossingen. Ook kunnen incidenten snel en adequaat worden opgelost door onze supportdesk, welke 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar is.

 

Onze partners

Ook met onze partners (leveranciers) hebben we jarenlange relaties. We hebben onze partners zorgvuldig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid en continuïteit, tegen eerlijke prijzen. De partners denken op de achtergrond met ons mee om te komen tot de juiste oplossing, snelheid van levering, kennisdeling en vooruitstrevendheid. Zij dragen hierdoor op de achtergrond bij aan de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Onze ambities

Wij hebben de ambitie om, samen met onze opdrachtgevers, totaaloplossingen te bieden die zorg dragen voor een optimale invulling van automatiseringsvraagstukken van onze opdrachtgevers. ACA IT-Solutions kan bedrijven en overheden ondersteunen vanaf de inventarisatie, de installatie, implementatie en het beheer van ICT-oplossingen. De medewerkers van ACA IT-Solutions spelen hierbij graag een dienstverlenende, oplossingsgerichte en proactieve rol met als doel de opdrachtgever te ontzorgen en dag in dag uit een betrouwbare omgeving te bieden.

Onze thuisbasis

ACA IT-Solutions is gevestigd in Eindhoven, de stad waar onze organisatie in 1983 werd opgericht. Sinds 2020 zijn we gevestigd op de Beukenlaan, met uitzicht op het centrum, het Evoluon en Strijp-S. De verhuizing bracht ons bovendien dichterbij onze moederorganisatie: accountants- en adviesorganisatie Crowe Foederer, gevestigd op Beukenlaan 60. Vanuit deze thuisbasis bedienen onze specialisten, consultants en engineers opdrachtgevers op locatie en op afstand.

Ons eerste contactmoment

Wij komen graag met je in contact om kennis te maken. Bij jou of bij ons. Dan nemen we graag de tijd om met je te praten over wat je bezig houdt en wat we voor je kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.