'Een werkplek zou moeten
voelen alsof je thuis werkt'

Pieter Manager Collaboration Team
Medewerkers voorop? Samen met ACA.

In de praktijk

Hybride werken heeft een enorme vlucht genomen binnen ons bedrijf. En heel eerlijk, dat werkte niet altijd even efficiënt. Met Collaboration van ACA-IT Solutions zijn we nu in staat om alle informatie helder, duidelijk én optimaal met elkaar te delen. Dat zorgt voor minder misverstanden, meer snelheid en écht een beter eindresultaat. Van het online samenwerken in documenten tot zomaar even snel op kantoor en onderling online overleggen. Het werkt! Samen met ACA.

Online platform

Online samenwerken is een breed begrip. Het is echter onlosmakelijk verbonden met de huidige mogelijkheden binnen de digitale wereld. Begrijpelijk, want door online samenwerken ben je als medewerker en als team niet meer afhankelijk van je locatie, tijd en device. ACA-IT Solutions biedt met Collaboration een breed pakket van tools en oplossingen om online samenwerking te optimaliseren. Met minder fouten, meer effectiviteit, meer snelheid, optimale flexibiliteit en veiligheid als resultaat. Hiermee bieden wij een platform waarop medewerkers optimaal kunnen samenwerken.

Slimmer delen

Van tegelijkertijd werken aan een belangrijk document (niet mailen, maar delen) en het chatten met collega’s tot het informeren van alle betrokken teams. Een Collaboration-project bespaart (reis)kosten, verbetert de productiviteit en is van grote toegevoegde waarde op het gebied van effectiviteit en flexibiliteit. Met Collaboration bieden we jouw organisatie de juiste oplossing om ieder type informatie snel en veilig te kunnen delen in meetings, overleggen of presentaties. Geheel onafhankelijk van het device en de communicatievorm. Deze manier van online samenwerken staat voor interactie, veiligheid en duidelijkheid.

Het delen van online informatie kan altijd, sneller, beter en optimaler. De juiste tools zijn daarbij belangrijk. Met Collaboration beschik je over een zeer effectief platform met alle kansen en mogelijkheden voor jouw medewerkers en teams.

Ook interessant

Microsoft Teams, tips voor efficiënt samenwerken op elke locatie
Thuiswerken voor ruim 100 CAD-tekenaars: Hoe loste VMI Group dat op?