'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

In de praktijk

Werken in de cloud betekent voor ons: toegankelijk en schaalbaar. Alle medewerkers kunnen, altijd en overal, veilig gebruikmaken van onze applicaties en data. Daarnaast is alles afgestemd op onze behoeften en doelstellingen. Het werkt gewoon sneller, beter en veel efficiënter. Met ACA IT-Solutions hebben we gezocht naar de juiste balans voor de meest optimale IT-omgeving.
Samen met ACA

Goede balans

De meeste bedrijven werken tegenwoordig in een hybride IT-omgeving: een vorm die deels op de eigen bedrijfslocatie (on-premises) draait en deels in bijvoorbeeld een extern datacenter. Hierdoor creëren we voor klanten ‘het beste van twee werelden’. Dat maakt een oplossing flexibel. Zeker wanneer je nog applicaties gebruikt die nog niet in een app- of webversie (SaaS) beschikbaar zijn. Medewerkers die regelmatig buiten het bedrijfspand werkzaam zijn, bij klanten, onderweg of thuis, kunnen ook deze toepassingen gewoon gebruiken. Door een hybride IT-omgeving wordt bovendien de schaalbaarheid verbeterd, het beheer vereenvoudigd en de efficiëntie verhoogd.

 

Waardevol advies

Bij een cloudmigratie worden data en toepassingen én de IT-architectuur zelf, verplaatst naar de cloud. Wij hebben een eigen cloud-omgeving die is ondergebracht bij een tweetal lokale datacenters. Deze datacenters hebben een historische uptime van 99,998% en hierdoor blijven de beschikbaarheid en dus ook de continuïteit nagenoeg onverstoord. Nog niet alle bedrijfsapplicaties en software zijn geschikt voor een cloudgebaseerde infrastructuur. Daarom adviseren wij organisaties bij het aanpassen of opstellen en documenteren van een systematische strategie. We kijken naar de meest efficiënte manier om toepassingen te prioriteren en migreren.

Ook interessant

Moet mijn bedrijf naar de cloud?