'Als je zorgeloos kunt werken
hou je extra tijd over'

Richard Technical Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

In de praktijk

”Ik werk, net als al mijn collega’s, vanuit Digital Workspace. Dat klinkt misschien complex, maar het is mijn moderne werkplek. Precies zó ingericht door ACA IT-Solutions dat ik flexibel en comfortabel kan werken. Hoe, waar en wanneer ik maar wil. Dat zorgt voor optimale vrijheid… van apparaatkeuze, besturingssysteem tot zelfs applicaties: alles is veilig toegankelijk en werkt zeer efficiënt. Altijd en overal: met Digital Workspace ben ik productiever én efficiënter dan ooit.”
Samen met ACA

Digitale eenvoud

Met Digital Workspace kunnen gebruikers applicaties en data, altijd en overal, vanaf ieder gewenst apparaat, veilig gebruiken. Deze directe en onafhankelijke beschikbaarheid zorgt voor een grote meerwaarde voor zowel de gebruiker als de IT-afdeling. Het beheer is namelijk uiterst eenvoudig. Applicaties zijn via een appstore of catalogus direct toe te voegen in iedere beschikbare vorm. Dat vinden we inmiddels heel normaal bij het gebruik van een smartdevice. Echter, deze manier van werken is tegenwoordig ook toepasbaar op elk ander apparaat.

Optimaal en veilig

Generatie Z staat startklaar als dé nieuwe, potentiële medewerker. Deze generatie groeide op in het postinternet-tijdperk. Oftewel: zij spreken dezelfde digi-taal. Met Digital Workspace vinden zij, via app of web, hun platform om optimaal, sneller, veiliger en beter te presteren. Met behulp van conditional access en zero trust network access kunnen wij dit zo inrichten dat er bij het inloggen direct wordt getoetst wie je bent, waar je bent en vanaf welk type apparaat je een applicatie wilt gebruiken. Bij afwijkingen of onregelmatigheden wordt toegang direct ontzegd. Praktisch voor de medewerker, veilig voor de organisatie.

Ook interessant

Wat is digital workspace?
Gebruikerservaring op topniveau met Anywhere Workspace!