'Als je zorgeloos kunt werken
hou je extra tijd over'

Richard Technical Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

In de praktijk

Je zag op een gegeven moment de bomen door het bos niet meer. Al die wachtwoorden, inloggegevens, verschillende systemen en applicaties. Op advies van ACA IT-Solutions hebben we de identiteit, het platform, de gecontroleerde authenticatie en autorisatie volledig herzien. Een wereld van verschil. Het is misschien even wennen, maar inmiddels hoor ik zoveel goede geluiden. Met echt één klik hebben onze medewerkers voortaan direct toegang tot hun veilige IT omgeving. Het werkt sneller, beter en slimmer.
Samen met ACA

Eenvoudig inloggen

Meerdere keren inloggen met meerdere wachtwoorden op verschillende systemen: dat leidt nog altijd tot risico’s, minder productiviteit en irritatie bij veel medewerkers. Met Single Sign-On (SSO) kunnen eindgebruikers éénmalig inloggen voor automatische toegang tot meerdere applicaties en resources. Door de koppeling van accounts hoeft de eindgebruiker maar slechts één wachtwoord te onthouden. Single Sign-On (SSO) biedt met één klik direct toegang tot de applicaties en resources van een gebruiker. Multi-Factor Authentication (MFA) geeft gebruikers toegang met twee of meer beveiligingsstappen. Bijvoorbeeld door het invoeren van een persoonlijk wachtwoord én een unieke, eenmalige code die zij per sms ontvangen op hun telefoon.

Efficiënt beheer

User experience is belangrijk. Vaak staat de beheersbaarheid door IT daar haaks op. Hoe gebruiksvriendelijker, hoe moeilijker te beheren. Dat is verleden tijd met de oplossingen van ACA IT-Solutions op het vlak van endpoint management. Dit helpt bij het leveren van de moderne werkplek en modern beheer om gegevens veilig te houden. Het omvat de services en tools die worden gebruikt om mobiele apparaten, laptops en andere apparatuur binnen het bedrijfsnetwerk efficiënt te beheren en beveiligen.

Ook kunnen nieuwe apps, functies en instellingen geïmplementeerd worden via de cloud. Handmatige acties per device op kantoor zijn daardoor niet meer nodig. Ook kunnen gebruikers applicaties en data, altijd en overal, vanaf ieder gewenst apparaat, veilig gebruiken. Applicaties zijn via een appstore of catalogus direct beschikbaar in iedere gewenste vorm.

Ook interessant

Single Sign-On (SSO): Direct en veilig toegang tot alle applicaties