Services op maat

Dienstverlening van A tot Z

IT Services: dienstverlening van A tot Z

IT Services bestaan uit tal van diensten en werkzaamheden om uw ICT-omgeving optimaal te laten presteren. Dat gaat veel verder dan alleen het leveren van het gevraagde. Opdrachtgevers van ACA IT-Solutions mogen rekenen op een professionele en betrokken organisatie. Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers van onze opdrachtgevers elke dag kunnen vertrouwen op een stabiele werkomgeving. Dit is geen vanzelfsprekendheid in een tijd waarin cybercriminelen en hackers veelvuldig het nieuws halen. We sluiten door onze manier van werken risico’s op tal van manieren uit. Hierover vertellen we u graag meer.

Direct contact opnemen

IT Specialisten

Wij realiseren hoogwaardige oplossingen met A-merken. Bekijk ons volledige partneroverzicht. Dat vergt specialistische en diepgaande kennis van alle componenten. Zowel onze adviseurs als specialisten zijn volledig gecertificeerd voor de merken die wij inzetten bij de ICT-omgevingen die we bouwen en beheren. Bovendien zijn onze IT Specialisten inzetbaar voor projecten.

Werken met de beste merken

We hebben een selectie gemaakt van partners die passen bij onze verwachtingen en waarvan wij de producten en diensten op uw locatie toevertrouwen. Om te komen tot een passende, stabiele ICT-omgeving en deze altijd naar wens te laten presteren is een planmatige werkwijze nodig. Daarom zijn wij op elk moment van de samenwerking graag nauw betrokken. Hierbij nemen wij zelf een proactieve rol. Voor, tijdens en na de implementatie. We merken dat onze opdrachtgevers dat zeer op prijs stellen.

ICT is een beleidsmatig vraagstuk dat vraagt om een bijpassende benadering. Wij gaan graag met onze opdrachtgevers het gesprek aan. Zo brengen wij de behoeften van de organisatie in kaart en vullen deze op een zeer praktische en proactieve manier in. Met als doel een ICT-oplossing die perfect aansluit bij de eisen en wensen en die kan meegroeien met de organisatie.

Geert Rademakers - Directeur ACA IT-Solutions

Beheer en support, IT Services van A tot Z

Bent u volledig tevreden over uw ICT-omgeving? ACA IT-Solutions helpt u graag met beheer, monitoring en support. Hierdoor blijft uw ICT-omgeving optimaal presteren en worden problemen snel verholpen. Ons team is 365 dagen per jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag bereikbaar voor vragen.

Heeft u een vraag of hulp nodig bij ICT-werkzaamheden? Na oplevering zijn wij op diverse manieren inzetbaar:

  • Onsite beheer
  • Remote beheer
  • Remote monitoring
  • Supportdesk 24×7
  • Projectmanagement

Meer informatie over deze diensten vindt u op de pagina beheer en onderhoud. Dit zijn allemaal diensten die we periodiek, gepland of op verzoek uitvoeren. Daarnaast hebben we periodiek contact met onze opdrachtgevers voor het beantwoorden van vragen of beleidsmatige vraagstukken.

Onze werkwijze

Wilt u meer weten over onze werkwijze op het vlak van IT Services? Tijdens een kennismaking praten we graag over uw plannen, ambities en vraagstukken. Neemt u contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: