'Als je zorgeloos kunt werken
hou je extra tijd over'

Richard Technical Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

In de praktijk

“De ondersteunende diensten van ACA IT-Solutions zijn een uitkomst voor ons bedrijf. We zijn daar eerst kleinschalig mee gestart, maar al snel zagen we het enorme voordeel ervan. Stukje bij beetje hebben we nu alles uitbesteed en de meerwaarde is bij iedereen merkbaar. Nu zijn we up-to-date en bij een eventuele complicatie wordt razendsnel gereageerd. De periodieke kosten zijn overzichtelijk, zéker gezien de positieve resultaten.”
Samen met ACA

Slim uitbesteden

Je IT-infrastructuur is een complexe omgeving. Dat gaat verder dan servers en werkplekken. De complexiteit zit in de combinatie van hardware, software, netwerken, applicaties, cybersecurity en bedrijfsprocessen. Die omgeving vraagt om controle en inzicht. Daar komen de Managed Services van ACA IT-Solutions in beeld. Als strategisch partner bieden we uiteenlopende oplossingen om de efficiency te vergroten en onze klanten te ontzorgen.

Het grote voordeel van ons dienstenpalet? Het zijn frequent terugkerende IT-werkzaamheden die voor veel organisaties lastig zijn om zelf goed in te vullen. Het kan lastig zijn, doordat de benodigde tijd te kort is om hiervoor iemand in dienst te hebben of bijvoorbeeld om de benodigde kennis en ervaring binnen het eigen team up-to-date te houden. Ook kan het een uitdaging zijn om op te schalen indien nodig. Een team van onze IT-specialisten, gebruik makend van de beste tooling, zorgt voor structuur en continuïteit van de essentiële IT-services voor jouw organisatie.

Passende service

Of het nu gaat om monitoring, beheer, updates, back-ups of vulnerability management: met onze brede expertise en innovatieve aanpak bieden wij Managed Services aan als verlengstuk van jouw organisatie. Onderstaande diensten worden aangeboden op abonnementbasis. Kortom, je weet precies waarvoor je kiest en wat je mag verwachten. Bovendien helpt het abonnement om de kosten evenredig te verdelen en dat is wel zo prettig.

Remote of onsite beheer
Proactief ICT-beheer op afstand of op locatie door een engineer van ACA IT-Solutions.

Monitoring
Continue bewaking van servers, werkplekken en andere netwerkcomponenten voor snelle reactie en een hoge beschikbaarheid.

Servicedesk 24×7
Telefonische ondersteuning: 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Ook interessant

Managed Network
Overal en altijd werken