'Als je zorgeloos kunt werken
hou je extra tijd over'

Richard Technical Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

In de praktijk

In de afgelopen tijd werden zoveel projecten opgestart via Teams. We zagen door de bomen het bos niet meer. Samen met ACA IT-Solutions hebben we die chaos doorbroken. Nu kennen we alle mogelijkheden, opties en functionaliteiten. Dat zorgt voor structuur en overzicht. Het gebruik van Microsoft Teams zorgt nu voor veel meer toegevoegde waarde. We weten precies wat we nu wel of juist niet moeten doen. En dat werkt stukken plezieriger. Samen met ACA.

Online communiceren

Microsoft Teams is de hub voor online samenwerken. Hier komt echt letterlijk en figuurlijk alles bij elkaar. Teams is overal en altijd direct inzetbaar om medewerkers, klanten en leveranciers op afstand met elkaar te laten samenwerken. Op een vooruitstrevende en professionele manier wordt binnen deze communicatietool telefonie, communicatie en vergaderen gecombineerd. Door de koppelingen met overige onderdelen van het Microsoft 365 platform (zoals SharePoint, OneDrive of Exchange) kun je eenvoudig meetings organiseren, documenten én kennis delen.

Betere samenwerking

Van real-time beschikbaarheid, chat en videoconferencing tot desktopsharing en bestandsoverdracht op ieder gewenst apparaat: Teams kent veel mogelijkheden. Toch worden die niet altijd optimaal gebruikt. Daarvoor kijken we naar de mens en organisatie. Oftewel: welke inrichting van Teams sluit het beste aan op jouw eisen, wensen en doelstellingen. Zo zorgen we voor inzicht en structuur en wordt Teams optimaal ingezet. Dat werkt niet alleen prettiger. Het zorgt voor een optimale samenwerking met wie dan ook.

 

De inzet van Microsoft Teams zorgt voor snelheid, flexibiliteit en productiviteit. Zeker wanneer je precies weet wat de mogelijkheden zijn van deze handige communicatietool. Daarbij helpen we je graag op weg.

Pieter-Kops
Pieter Kops Manager Collaboration Team

Ook interessant

Microsoft Teams, tips voor efficiënt samenwerken op elke locatie