'Een veilige werkomgeving
beschermt wat waardevol is'

Michael Cybersecurity Architect
IT-security versterken? Samen met ACA.

In de praktijk

Overal zagen we het aantal cyberaanvallen toenemen. En heel vaak speelt daarbij de menselijke factor een grote rol. Daarnaast zagen we dat veel aanvallers gebruik maken van kwetsbaarheden in de software om binnen te komen. Met de Vulnerability Management oplossing van ACA IT-Solutions hebben we het cyberrisico in kaart gebracht. Van een oude Windows server, verouderde software, maar ook kleine datalekken. Hiermee is de kans op aanvallen sterk verminderd. Met het geautomatiseerde dashboard zie je in één oogopslag de eventuele cyberrisico’s.
Samen met ACA

Risico’s in kaart

Met Vulnerability Management maken we kwetsbaarheden in je netwerk op een begrijpelijke manier inzichtelijk. We identificeren, valideren, prioriteren en beheersen risico’s in netwerkcomponenten, software, besturingssystemen, applicaties en databases. Hierdoor leveren we een concrete bijdrage in de verhoging van het beveiligingsniveau. We brengen de kwetsbaarheden vroegtijdig in kaart, verhelpen ze en beperken de gevolgen ervan. Dat doen we periodiek, consequent en planmatig. ACA IT-Solutions ondersteunt organisaties bij het inrichten van Vulnerability Management, maar we kunnen dit ook as-a-service leveren.

Vinger aan de pols

ACA IT-Solutions biedt een breed scala aan mogelijkheden voor het geautomatiseerd scannen, meten en monitoren van de IT-omgeving binnen je organisatie. Want hoe is het gesteld met de performance van je systemen? Waar bevinden zich risico’s op het gebied van beschikbaarheid van je systemen? Welke beveiligingsrisico’s zijn er? Welke updates moeten worden geïnstalleerd? En hoe staat het met de belasting van bepaalde lijnen of units? Continue monitoring (365/24/7) zorgt voor waardevolle informatie. Zo kun je als organisatie snel en tijdig reageren op fouten, beveiligingsproblemen of excessen.

Ook interessant

SOC/SIEM dienstverlening
Jouw cyberveiligheid onder de loep