'Een veilige werkomgeving
beschermt wat waardevol is'

Michael Cybersecurity Architect
IT-security versterken? Samen met ACA.

In de praktijk

Cybercriminelen kiezen steeds nieuwe methodes en dat vraagt veel van een organisatie. Dat kunnen we niet alleen. De specialisten van ACA IT-Solutions spreken écht onze taal. Met alle geduld, begrip en aandacht ondersteunen ze ons tijdens de verschillende projecten. Dat leidt tot welkome veranderingen binnen onze organisatie. En hebben we een complex vraagstuk? Dan kunnen we altijd rekenen op gedegen advies, efficiënte ondersteuning en gewoon: samen werken aan de volgende stap.
Samen met ACA

Snel en duidelijk advies

Het consultancy team van ACA IT-Solutions helpt bedrijven en instanties vanuit de kern van de IT-organisatie. We adviseren je uitgebreid over risico’s en verbeteringen op het gebied van cybercime, waarbij wordt gekeken naar procesondersteuning, roadmaps en risicobeheersing. Hierbij ligt onze focus altijd op continuïteit en veiligheid op korte én lange termijn. Bijvoorbeeld met een analyse voor een snel en duidelijk beeld van de huidige stand van zaken en de verbeterpunten. Hoe is de technische staat en hoe is het gesteld met de veiligheid, de stabiliteit en de continuïteit van de ICT-omgeving en aanverwante applicaties? En welke rol spelen de medewerkers in het geheel?

In de praktijk

Naast automatisering en digitalisering speelt de mens een steeds belangrijkere rol binnen je organisatie. Er wordt namelijk steeds meer gevraagd van het kennisniveau van medewerkers, op de werkvloer en zeker ook binnen het management. Daarom is het van essentieel belang dat elke werknemer weet wat wordt verwacht op het gebied van bijvoorbeeld IT-Security. Daarom is het raadzaam om het IT-beleid onder de loep te nemen en naadloos te laten aansluiten op de techniek. Daarnaast is het belangrijk om werknemers te trainen, zodat zij veilig kunnen werken binnen het bedrijfsnetwerk en met de applicaties die zij gebruiken.

Ook interessant

Jouw cyberveiligheid onder de loep