'Individuele wensen en behoeften
zijn het eerste vertrekpunt'

Martijn Technical Consultant
'Een fijne werkplek? Samen met ACA.

IT Partners

De IT partners waar we mee samenwerken zijn weloverwogen gekozen. Van de onderstaande merken mag u kwaliteit verwachten. Dat is een belangrijke voorwaarde, want dit is een belangrijke factor binnen onze IT-oplossingen.

ACA IT-Solutions staat te boek als een betrouwbare ICT-organisatie. Om dit te kunnen realiseren hebben we ervaren mensen in dienst. Aangezien de beste passende oplossing voor onze opdrachtgevers centraal staat, maken we gebruik van een breed en sterk netwerk van IT partners. Deze organisaties zijn zorgvuldig geselecteerd.

Wij realiseren al onze ICT-oplossingen op basis van de beste merken van toonaangevende fabrikanten. De oplossing staat bij ons centraal. Hierbij selecteren wij de best passende merken van de marktleiders in de ICT-sector. Door de nauwe samenwerking met de fabrikanten kunnen we totaaloplossingen realiseren voor onze klanten. Deze goede relatie met fabrikanten heeft dan ook geresulteerd in meerdere awards voor ACA IT-Solutions. Met ACA kies je dus voor zekerheid en kwaliteit.

Eddie-Pisters-ACA
Eddie Pisters Accountmanager

Hieronder tref je een overzicht van onze partners op alfabetische volgorde:

Aruba
Aruba-Networks
Barracuda-Networks
CIsco-logo
Citrix-Partner
Dell-Logo
Dell-EMC-Partner
Fortinet-Partner
Gemalto-Logo
Hewlet-Packerd-Enterprice
HP-Logo
Microsoft-Partner
Nvidia-Partner
Microsoft-Office-Partner
Rapid-7-Partner
Ruckus-Wireless-Partner
Trend-Micro
Vee-Am
Vm-Ware
Zerto

De IT partners zijn weloverwogen gekozen. Van de bovenstaande merken mag je kwaliteit verwachten. Dat is een belangrijke voorwaarde, want dit is een belangrijke factor binnen de IT-oplossing. Daarnaast mag je bij deze merken rekenen op een een onafhankelijk advies, uitstekende implementatie en ondersteuning.

Bij de samenstelling van de merken trachten we zo veel mogelijk en (indien mogelijk) minimaal één alternatief te kunnen bieden. Dit biedt meerdere voordelen. Zo kunnen we je onafhankelijk informeren en adviseren om te komen tot de juiste keuze. Vaak zijn de verschillen namelijk klein tussen de diverse aanbieders. Details maken dan het verschil en door onze diepgaande kennis van deze merken kunnen we samen met je de juiste IT-oplossing samenstellen. Onze adviseurs en engineers worden continu bijgeschoold, zodat we u gedurende het gehele traject kunnen ondersteunen.

Heb je vragen of wil je informatie over een bepaald merk? Of heb je nog geen voorkeur voor een bepaald merk, maar heb je een specifiek vraagstuk? Ga dan met onze adviseurs het gesprek aan, zodat we toegespitst op jouw bedrijfssituatie kunnen komen tot de beste oplossing.