'Bouwen op een stevig fundament
geeft vertrouwen in de toekomst'

Maarten Consultant Security & Beleid
IT-beleid vormen? Samen met ACA.

In de praktijk

“Voorheen was er geen eenduidige route om onze bedrijfsgegevens optimaal te beschermen. Iedereen had zijn eigen manier van veiligheid gecreëerd. Door verdere professionalisering hebben we dit nu grondig aangepakt, samen met ACA IT-Solutions. Hun stappenplan leidde ons naar duidelijke maatregelen, periodieke controles en een heldere strategie. Uniform, overzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen binnen onze organisatie. Nu is alles beschermd en geregeld.”
Samen met ACA

Overkoepelende aanpak

Van productgegevens, klantdata en werknemersprofielen tot projectplannen : de bescherming van bedrijfsgegevens wordt steeds belangrijker. Hoe ga je als organisatie om met het beschermen van deze gegevens? Inmiddels bestaan er tal van beveiligingsstrategieën en technologische oplossingen. Met de BIV beveiligings-classificatie combineert ACA IT-Solutions drie componenten: Beschikbaarheid, Integriteit en Vertrouwelijkheid. Oftewel: een heldere en brede leidraad voor beveiligingsmaatregelen, controles en strategie.

Nuttig én noodzakelijk

Met beschikbaarheid waarborgen we de beveiliging van systemen waardoor de risico’s van uitval, storingen en incidenten gemanaged worden. Met integriteit of betrouwbaarheid zorgen we er voor dat informatie correct en actueel is. En met vertrouwelijkheid waarborgen we de toegang tot systemen en informatie door geautoriseerde gebruikers. Deze BIV-classificatie beschouwen wij als maatstaf voor de implementatie van echt nuttige en noodzakelijke controles binnen je organisatie. Daarnaast voldoet ACA IT-Solutions aan de ISO 27001 en NEN 7510-norm en is voor beide gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan belangrijke eisen rondom informatiebeveiliging.

Ook interessant

Uw cyberveiligheid onder de loep