'Een veilige werkomgeving
beschermt wat waardevol is'

Michael Cybersecurity Architect
IT-security versterken? Samen met ACA.

In de praktijk

Slimmer. Bewuster. Veiliger.
Cybercriminelen worden steeds slimmer, beter en gevaarlijker. Dat vraagt om de juiste weerstand. Want elke organisatie kent risico’s en kwetsbaarheden. Echter: optimale veiligheid is niet zomaar te koop. Dat vraagt om beleid, onderzoek, monitoring en vooral: bewustwording binnen de gehele organisatie. Afhankelijk van al die facetten zoeken we vervolgens naar de juiste balans en afwegingen. IT-security is belangrijker dan ooit. De juiste kennis en goed advies is en blijft dan een onmisbare schakel.

Optimale combinatie

Digitalisering zorgt enerzijds voor mooie kansen en mogelijkheden, anderzijds zorgt het ook voor risico’s en bedreigingen. Steeds vaker belandt vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen. Optimale veiligheid is en blijft een combinatie van mens, techniek en processen. Om tot een optimale combinatie van beschermende maatregelen te komen is er een rol weggelegd door directie, de IT-afdeling en zeker ook voor alle individuele medewerkers.

Alles in kaart

De primaire vraag is: waar sta je, welke doelen wil je bereiken en hoe kun je die bereiken? Een ijkpunt is een goede eerste stap. Aan de hand van een Security Assessment onderzoeken we verschillende aspecten op aanwezigheid van kwetsbaarheden en gerelateerde risico’s in de huidige infrastructuur. Hieruit rolt een waardevol advies op maat en geeft inzicht in te nemen stappen naar een veilige werkomgeving. Ook de uitrol kun je aan ons overlaten, zowel op beleidsmatig, technisch als menselijk vlak.

ACA Security

Security

Bewustwording
Onze kracht: begrijpelijke en duidelijke taal, eenvoudige tips en verrassende inzichten op basis van praktijkvoorbeelden.
Consultancy
Het consultancy team van ACA IT-Solutions helpt bedrijven en instanties vanuit de kern van de IT-organisatie. We adviseren je uitgebreid over risico’s en verbeteringen op het gebied van cybercime, waarbij wordt gekeken naar procesondersteuning, roadmaps en risicobeheersing.
IT-Security
De inrichting van IT-Security is een complex proces. Op de achtergrond spelen veel afhankelijkheden mee. De toepassing van technische maatregelen vraagt om veranderingen op het gebied van techniek, mens en processen.
Monitoring
Met Vulnerability Management maken we kwetsbaarheden in je netwerk op een begrijpelijke manier inzichtelijk. We identificeren, valideren, prioriteren en beheersen risico’s in netwerkcomponenten, software, besturingssystemen, applicaties en databases.
Onderzoek
Aan de hand van een Security Assessment worden verschillende aspecten binnen de organisatie onderzocht op aanwezige kwetsbaarheden en gerelateerde risico’s.
Securitybeleid
Door het formuleren van het IT-securitybeleid word je als organisatie gedwongen om goed na te denken over waar je staat, welke doelen je wilt bereiken en hoe je die kunt bereiken.