'Innovatie vindt niet alleen
plaats achter de schermen'

Rianne Business Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

Evenementen

Sorteren op:

Er zijn geen resultaten gevonden

Webinars terugkijken

Kijk hieronder de webinars terug van voorgaande evenementen.

Opname webinar: Wat zijn de nieuwste cybercrime tactieken en hoe kun je jezelf hiertegen verdedigen?

De hoeveelheid cyberaanvallen, zeker ook de doeltreffendheid, is enorm. Steeds bedenken cybercriminelen nieuwe methodes om doelwitten te vinden, zwakke plekken te traceren en deze te gebruiken voor een cyberaanval. Wat zijn de ‘trending topics’ in cyberland? Hoe denkt en doet een cybercrimineel en hoe moet je jouw organisatie hiertegen wapenen? Dat vertellen we je tijdens dit webinar.

Info & Terugkijken

Opname workshop webinar: rapportages en dashboards maken met Microsoft Power BI

Beslissingen nemen, binnen een organisatie is dat aan de orde van de dag. Hoe mooi is het om deze beslissingen onderbouwd te nemen aan de hand van inzichten. Tegenwoordig beschikken organisaties over een schat aan waardevolle data. Dit is echter vaak verspreid over meerdere gegevensbronnen. Ook bestaat de kans dat de data en cijfers ruw zijn en niet de juiste inzichten bieden. Daar is een oplossing voor: data gedreven werken met Power BI, de business intelligence oplossing voor kleine en grote bedrijven.

Info & Terugkijken

Opname webinar: Bedrijfssoftware, het veranderende landschap en de centrale rol van Microsoft

Digitalisering, het is niet meer weg te denken in het bedrijfsleven. De bedrijfssoftware van een organisatie barst tegenwoordig van de waardevolle data. Bovendien zijn ze essentieel voor het waarborgen van bedrijfsprocessen.

Info & Terugkijken