'Een werkplek zou moeten
voelen alsof je thuis werkt'

Pieter Manager Collaboration Team
Medewerkers voorop? Samen met ACA.

In de praktijk

Binnen onze organisatie ging heel veel tijd verloren aan allerlei herhalende werkzaamheden. Inmiddels hebben wij in samenwerking met ACA IT-Solutions veel van deze processen kunnen automatiseren. Nu zien we precies waar we eventuele knelpunten kunnen verbeteren. En onze medewerkers kunnen weer focussen op hun échte taken. Kortom: het kost ons nu veel minder tijd, geld en moeite. Het werkplezier onder onze medewerkers is enorm toegenomen! Samen met ACA.

Volop voordelen

Herhalende taken en activiteiten zorgen voor een hoge werkdruk binnen organisaties. Van informatiestromen, processen en talloze meldingen: het beheersen ervan vraagt om tijd, energie en veel aandacht van medewerkers. Door deze verschillende processen te stroomlijnen, automatiseren, optimaliseren en verbeteren verhoog je de efficiency, bespaar je tijd en kosten en minimaliseer je het risico op gemist deadlines. Daarnaast maak je het makkelijker voor je medewerkers en verbetert de werkervaring in alle opzichten.

Beter en beter

Een soepele workflow voorkomt problemen en knelpunten zodat je kritische processen zonder vertraging kunt uitvoeren. Herhalende activiteiten worden op een slimme manier geautomatiseerd en vereenvoudigd. Dat begint met het in kaart brengen van alle processen. Wie heeft welke rol? Welke afdelingen zijn betrokken? Welke systemen worden er gebruikt? Via procesautomatisering nemen we vervolgens het werk uit handen. Oftewel: we vervangen de persoon achter het scherm. Aan de hand van een dashboard zie je precies hoe de processen verlopen. Dit biedt tevens mogelijkheden om verder te optimaliseren.

Door zo’n automatiseringsslag neemt de kwaliteit binnen een organisatie direct toe. En dat betekent: betere leveringen. snellere prestaties en uiteindelijk meer tevreden klanten én medewerkers.

Ook interessant

Doelgericht digitaliseren in 3 stappen