IT Support: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar

IT Support bij ACA IT-Solutions is uitstekend geregeld. Wij vinden het namelijk zeer belangrijk dat u altijd kunt rekenen op een snelle en stabiele omgeving en werkende applicaties. Tenslotte, het is de ruggengraat van uw organisatie. Onze medewerkers staan 365 dagen per jaar, 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar via ons support telefoonnummer 040-8449911.

Onderhoudsmeldingen hosting

Onderhoud is belangrijk. De hostingomgeving van ACA IT-Solutions wordt continu en proactief onderhouden met als doel maximale performance, stabiliteit en continuïteit. Periodiek worden onderhoudswerkzaamheden verricht. Maakt u gebruik van de ACA Hosting omgeving? Dan houden wij u via onze nieuwsbrief en via deze pagina op de hoogte van geplande en uitgevoerde werkzaamheden.

Direct contact met de supportdesk

Voor snel contact met de supportdesk van ACA IT-Solutions gebruikt u de volgende contactgegevens:

Telefonisch: 040-8449911
E-mail: support@aca-it.nl

Technisch support ACA IT-Solutions

Technische vragen kunt u direct stellen aan onze supportdesk. Onze medewerkers hebben ruime ervaring, zijn uitstekend op de hoogte van uw situatie en staan 365/24/7 voor u en uw medewerkers klaar. Het overgrote deel van de vragen kan direct worden opgelost. Ook hebben onze supportdesk-medewerkers nauw contact met de engineers, zodat ook zwaardere vraagstukken snel en adequaat worden opgepakt.

Ondersteuning en werkzaamheden op afstand worden per e-mail en/of telefonisch met u opgelost. Indien noodzakelijk/gewenst kunnen wij op afstand op uw omgeving inloggen. Hiervoor gebruik we erkende support-applicaties, zoals Windows QuickSupport, Apple/Mac QuickSupport of Remote Assistance.

Hieronder treft u de links naar de diverse support tools. De supportmedewerker zal u hiermee helpen.

TeamViewer Quicksupport
TeamViewer QuickSupport

Wij vinden het belangrijk om altijd voor onze klanten klaar te staan. Ons supportteam bestaat uit goed opgeleide ICT-ers die klaar staan om al uw vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Uiteraard zijn we ook buiten kantoortijden bereikbaar voor eventuele calamiteiten. ACA IT-Solutions is 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bereikbaar.

Geert Rademakers - Directeur ACA IT-Solutions

Mogelijkheden ICT support

ICT support bij ACA IT-Solutions is op diverse manieren mogelijk, afhankelijk van uw wensen en behoeften. Naast onze supportdesk is het ook mogelijk om een ACA-medewerker op uw locatie in te zetten voor beheer en support. Elke organisatie is anders, zo ook de support-behoefte. Daarom stemmen we ook dit in nauwe samenspraak met u af. Zo heeft u altijd de ondersteuning die past bij uw situatie. Neemt u voor meer informatie contact met ons op.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: