'Individuele wensen en behoeften
zijn het eerste vertrekpunt'

Martijn Technical Consultant
Een fijne werkplek? Samen met ACA.

In de praktijk

“Ons toekomstperspectief was eigenlijk vrij duidelijk. Maar dat bleek ‘slechts’ de basis te zijn. Door diepgaande vragen van de specialisten van ACA IT-Solutions ontdekten we samen de rest van het verhaal. Dat leidde tot verrassende en waardevolle inzichten. Dit traject heeft onze organisatie echt geholpen. Met onze nieuwe IT-omgeving zijn we startklaar voor de toekomst. Oftewel: we weten waar we staan en wat we willen bereiken. Nu weten we ook hoe we dat kunnen bereiken!
Samen met ACA

Vraag achter de vraag

Wij werken op een heel breed gebied van vernieuwingstrajecten. Een projectmanager coördineert dit. Als uitgangspunt binnen zo’n procesgericht traject stellen wij altijd de vraag: weet je waar je nu staat én waar je uiteindelijk terecht wilt komen? Oftewel: welke processen zijn nodig om de continuïteit binnen je organisatie te kunnen waarborgen? Van hieruit bieden wij gerichte en specifieke oplossingen om de IT-omgeving perfect aan te laten sluiten op het beleid, de strategie en visie. De vraag achter de vraag speelt daarbij een belangrijke rol. Samen doorgronden wij eisen, wensen en behoeften. Daarna volgen we de roadmap. Altijd met één doel voor ogen: continuïteit voor vandaag én morgen.

 

Betrokken team

Van duidelijke afspraken en rolverdelingen, realistische planningen, heldere communicatie en voldoende budget tot capabele mensen en vakmanschap. Goed projectmanagement leidt tot optimale engineering. Bij ACA IT-Solutions werken we daarvoor met een ‘dedicated team’ van projectengineers. Stuk voor stuk met volop expertise op hun eigen, specialistische kennisgebied. De samenstelling van het team is geheel afhankelijk van de vraagstukken van jou als opdrachtgever. Daarbij geldt: via één aanspreekpunt realiseren we elk project. Zo beperken we risico’s, realiseren we unieke prestaties en ontwikkelen we gaandeweg de juiste oplossingen voor een klantspecifieke IT-omgeving. Als opdrachtgever en eindgebruiker heb je daar, dag in dag uit, profijt van.

Ook interessant

Microsoft stopt met ondersteuning Windows Server 2012
Cloudmigratie