'Individuele wensen en behoeften
zijn het eerste vertrekpunt

Martijn Technical Consultant
Een fijne werkplek? Samen met ACA.

In de praktijk

Hoogstpersoonlijk. En dichtbij.
Bij een goede organisatie staan de medewerkers voorop. Daarvoor haal je tegenwoordig alles uit de kast. Begrijpelijk. Betrokken medewerkers zorgen nu eenmaal voor mooie resultaten. Dat geldt zeker op het gebied van IT. Dat begint bij het inzicht in de digitale vaardigheden en wensen van die medewerkers. Wat vinden ze belangrijk? Wat hebben ze nodig? En hoe, waar en wanneer willen ze werken? De antwoorden hierop geven richting aan de meest optimale IT-inrichting. Persoonlijk en menselijk, dat telt. Want alleen dan is er sprake van een waardevolle én veilige gebruikerservaring.

Bewuster en veiliger

De verwachtingen van organisaties en hun medewerkers worden steeds groter. Van mobiliteit, een hogere productiviteit tot flexibiliteit en een hogere beschikbaarheid. Medewerkers verwachten een snelle, stabiele en betrouwbare werkplek. Daarbij speelt ook cyberveiligheid een belangrijke rol. Sterker nog, veel organisaties zoeken een juiste balans tussen een goed beveiligde IT-omgeving die toch voldoende flexibiliteit biedt aan de werknemers.

Een fijne werkplek

ACA-IT-Solutions biedt een uitgebreide mix van producten, tools en diensten op het vlak van cyberveiligheid en flexibiliteit/beschikbaarheid. Daarin vervullen de medewerkers zelf ook een belangrijke rol en hebben zij de juiste faciliteiten nodig. Veilig werken begint nu eenmaal bij de bewustwording van de risico’s en bedreigingen. Van oplossingen, trainingen en workshops tot leermethodes. En dat leidt tenslotte tot daadwerkelijke gedragsverandering op de werkvloer.

IT-veranderingen zijn aan de orde van de dag. Daarbij speelt de adoptie van nieuwe software of digitale tools een belangrijke rol. Vanuit een planmatige aanpak kijken wij allereerst naar de menselijke aspecten. Oftewel: wie zijn jullie medewerkers? Welke werkzaamheden worden verricht? Hoe zijn hun digitale vaardigheden en op wat voor manier werken ze samen? Van inventariseren tot coachen, trainen en begeleiden: onze professionals zorgen voor de juiste, persoonlijke aandacht. Uiteindelijk leidt dit tot een volwaardige werkomgeving met directe toegang tot alle data en applicaties. Oftewel: een optimale gebruikerservaring.

ACA Mens

Mens

Security Trainingen
Cybercriminelen worden steeds slimmer, beter en gevaarlijker. Dat vraagt om de juiste weerstand.
Toegankelijkheid
Toegankelijkheid is tegenwoordig een must. Efficiënt beheer en eenvoudig inloggen moeten hierbij hand in hand gaan.
Werkplek
De techniek raast voort. En precies daar ligt onze kracht bij de inrichting en flexibilisering van werkplekken.
Communicatie
De inzet van Microsoft Teams zorgt voor snelheid, flexibiliteit en productiviteit. Zeker wanneer je precies weet wat de mogelijkheden zijn van deze handige communicatietool.