'Individuele wensen en behoeften
zijn het eerste vertrekpunt'

Martijn Technical Consultant
Een fijne werkplek? Samen met ACA.

In de praktijk

Hoogstpersoonlijk. En dichtbij.
Bij een goede organisatie staan de medewerkers voorop. Daarvoor haal je tegenwoordig alles uit de kast. Begrijpelijk. Betrokken medewerkers zorgen nu eenmaal voor mooie resultaten. Dat geldt zeker op het gebied van IT. Dat begint bij het inzicht in de digitale vaardigheden en wensen van die medewerkers. Wat vinden ze belangrijk? Wat hebben ze nodig? En hoe, waar en wanneer willen ze werken? De antwoorden hierop geven richting aan de meest optimale IT-inrichting. Persoonlijk en menselijk, dat telt. Want alleen dan is er sprake van een waardevolle én veilige gebruikerservaring.

Bewuster en veiliger

De verwachtingen van organisaties en hun medewerkers worden steeds groter. Van mobiliteit, een hogere productiviteit tot flexibiliteit en een hogere beschikbaarheid. Medewerkers verwachten een snelle, stabiele en betrouwbare werkplek. Daarbij speelt ook cyberveiligheid een belangrijke rol. Sterker nog, veel organisaties zoeken een juiste balans tussen een goed beveiligde IT-omgeving die toch voldoende flexibiliteit biedt aan de werknemers.

Een fijne werkplek

ACA-IT-Solutions biedt een uitgebreide mix van producten, tools en diensten op het vlak van cyberveiligheid en flexibiliteit/beschikbaarheid. Daarin vervullen de medewerkers zelf ook een belangrijke rol en hebben zij de juiste faciliteiten nodig. Veilig werken begint nu eenmaal bij de bewustwording van de risico’s en bedreigingen. Van oplossingen, trainingen en workshops tot leermethodes. En dat leidt tenslotte tot daadwerkelijke gedragsverandering op de werkvloer.

IT-veranderingen zijn aan de orde van de dag. Daarbij speelt de adoptie van nieuwe software of digitale tools een belangrijke rol. Vanuit een planmatige aanpak kijken wij allereerst naar de menselijke aspecten. Oftewel: wie zijn jullie medewerkers? Welke werkzaamheden worden verricht? Hoe zijn hun digitale vaardigheden en op wat voor manier werken ze samen? Van inventariseren tot coachen, trainen en begeleiden: onze professionals zorgen voor de juiste, persoonlijke aandacht. Uiteindelijk leidt dit tot een volwaardige werkomgeving met directe toegang tot alle data en applicaties. Oftewel: een optimale gebruikerservaring.

ACA Mens

Mens

Security Trainingen
Cybercriminelen worden steeds slimmer, beter en gevaarlijker. Dat vraagt om de juiste weerstand.
IT Toegankelijkheid
Overal en altijd beschikbaar, binnen de grenzen van cyberveiligheid. Toegankelijkheid is tegenwoordig een must. Efficiënt beheer en eenvoudig inloggen moeten hierbij hand in hand gaan.
De Ideale Werkplek
De werkplek zit middenin een flinke transitiefase. Het nieuwe werken, de weg naar de cloud, de balans tussen beschikbaarheid en veiligheid, individuele wensen... De ideale werkplek realiseren, het is een trending topic.
Communicatie Tools
Online samenwerken is onderdeel van het nieuwe werken en daarbij horen passende communicatiemiddelen zoals chat, (video)calls en samen online werken aan documenten. Met de juiste tools wordt de productiviteit direct en eenvoudig geoptimaliseerd.
IT Adoptie
De inzet van nieuwe IT-oploissingen en -applicaties kan soms even wennen zijn voor afdelingen en/of individuen. Met de inzet van adoptie nemen we je medewerkers mee in het complete verandertraject. Een belangrijke succesfactor om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden.