'Als je zorgeloos kunt werken
hou je extra tijd over'

Richard Technical Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

ICT automatisering

ICT Automatisering betekent letterlijk de vervanging van menselijke arbeid door machines, computers of software. ACA IT-Solutions is een professioneel ICT-bedrijf in Eindhoven met ruim 30 jaar ervaring. Een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden is ICT automatisering. Met een professioneel, ervaren team verzorgen we de automatisering van MKB, Enterprise en overheidsinstanties.

ICT Automatisering van A tot Z

Als system integrator en hosting provider automatiseren we organisaties van elk formaat en in elke branche, zowel in de commerciële sector als voor instellingen (zoals onderwijs en zorg) en overheidsinstanties. Ons team bestaat uit adviseurs, projectmanagers en engineers. Gezamenlijk dragen wij zorg voor ICT automatisering van A tot Z. Dat gaat veel verder dan de levering van de ICT-omgeving.

Onze opdrachtgevers ervaren ons als een betrokken partner die proactief meedenkt. We maken gebruik van merken waarvan we de betrouwbaarheid, stabiliteit en kwaliteit kunnen garanderen. Onze mensen beschikken over de laatste certificeringen en hebben ruime ervaring in de ICT-sector. Dit maakt ons tot een gewaardeerde gesprekspartner voor kleine en grote organisaties, met of zonder eigen IT-afdeling. Onze dienstverlening sluiten we naadloos aan op jouw wensen, behoeften en toekomstplannen. Doordat we oplossingen bieden in de meest uiteenlopende branches kunnen we altijd passende referenties afgeven. Doordat we in meerdere branches actief zijn, hebben onze specialisten alles al eens meegemaakt. Deze ervaring nemen we mee in de oplossingen die we voor en met je bedenken en realiseren.

Inspelen op ontwikkelingen in de IT

Door onze nauwe betrokkenheid kennen we de ICT-omgeving van onze opdrachtgevers tot in detail. Hierdoor kunnen we snel schakelen bij veranderingen, ontwikkelingen of bedreigingen in de snelle IT-wereld.

Wil je weten hoe we organisaties in jouw branche helpen met automatisering en wat we voor je kunnen betekenen? Wij nemen jouw huidige omgeving graag onder de loep. Neem contact met ons op voor meer informatie of het plannen van een introductiegesprek.