ICT On Premise

Flexibele totaal oplossingen op locatie

ICT op uw locatie

Server omgeving of werken in de cloud? Het overgrote deel van onze opdrachtgevers gebruikt ICT op eigen locatie (ook wel ‘on-premises’ genoemd). De redenen hiervoor lopen uiteen. Hoe dan ook, de keuze is, in nauwe samenspraak met onze adviseur, weloverwogen genomen. Voor veel bedrijven is dit nu en in de komende jaren de beste oplossing. Wij bieden ICT zowel op uw locatie als in de cloud aan. Daarnaast is hybride (een combinatie van cloud en on-premises) nog een mogelijkheid. Doordat we beide alternatieven aanbieden, kunnen we u de oplossing bieden die het best past bij uw bedrijf, situatie en toekomstvisie. Dat is tenslotte het doel.

Direct contact opnemen

ICT omgeving opbouwen of vervangen

Is uw ICT omgeving verouderd of aan vervanging toe? Of wilt u meer zekerheden inbouwen? ACA IT-Solutions heeft een ervaren team dat elk vraagstuk aan kan. Als ervaren system integrator kunnen wij als ‘architect’ van uw ICT omgeving fungeren. We nemen samen met u de organisatie, de bedrijfsprocessen en de gebruikte applicaties onder de loep. Op basis van uw specifieke wensen en eisen stellen wij een omgeving voor u samen. Wij kunnen u gedurende het gehele traject ondersteunen, altijd op een persoonlijke en proactieve wijze.

Ontwerp

Een ICT-omgeving samenstellen is maatwerk. Elk bedrijf is anders tenslotte. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen en bouwen van de meest uiteenlopende omgevingen. Onze opdrachtgevers bevinden zich in allerlei branches. Ruim 30 jaar ervaring komt dan uitstekend van pas. In nauwe samenspraak ontwerpen we een omgeving die perfect aansluit bij uw huidige situatie en tevens toekomstbestendig is en dus ook past bij uw ambities.

On-Premises, Cloud of een Hybride netwerk? De juiste keuze is afhankelijk van ontzettend veel factoren. Om te komen tot de ideale omgeving gaan we graag het gesprek aan, want dit is voor elke organisatie anders. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een ICT-omgeving op maat.

Eddie Pisters - Accountmanager ACA IT-Solutions

Implementatie

Onze technici worden in pril stadium betrokken bij de opdracht, zodat de implementatie efficiënt verloopt. Onze engineers hebben een volwaardige opleiding genoten, beschikken over de juiste certificeringen en hebben bovendien vele jaren ervaring met implementaties en onderhoud van ICT omgevingen.

Support en ondersteuning

Ook na de implementatie mag u rekenen op uitstekende ondersteuning, passend bij uw bedrijfssituatie. Onze mensen zijn inzetbaar op uw locatie (op afroep of periodiek) of op afstand (remote, supportdesk).

Metingen en rapportages

Metingen en rapportages worden ingezet om de prestaties van uw omgeving periodiek onder de loep te nemen. Hierdoor krijgt u inzicht in de belasting van uw omgeving, zodat u op basis hiervan kunt bijsturen en problemen kunt voorblijven.

Informatie over onze diensten

Meer weten? Neemt u contact met ons op voor meer informatie over onze dienstverlening.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: