'Om voorop te lopen
moet je in beweging blijven'

Carlo ERP Consultant
Processen optimaliseren? Samen met ACA.

Digitaal ondertekenen met Validsign

Hoe verzamel je handtekeningen in jouw organisatie en van jouw klanten en/of leveranciers? Onderteken je documenten nog op papier? ACA IT-Solutions gebruikt Validsign voor het digitaal ondertekenen en verwerken van belangrijke documenten. We gebruiken het niet alleen zelf, we zijn ook een officiële partner in Nederland. Practice what you preach dus. 

Hoe werkt digitaal ondertekenen?

Printen, tekenen met pen, inscannen en naar een mailtje slepen: dat is niet langer nodig. Met het ValidSign-platform is het gemakkelijk om bedrijfsprocessen te versnellen door de ondertekening te automatiseren. Het voorbereiden van een transactie om mensen van binnen of buiten uw organisatie in staat te stellen documenten te ondertekenen is simpel.  

Voeg gewoon het document/ de documenten, de (externe) ondertekenaars en de verificatiemethode toe en start de transactie. De ondertekenaars ontvangen een melding om het document te bekijken en digitaal te ondertekenen. Gemakkelijk en veilig, in de meest vertrouwde Cloud. 

Hoe werkt Validsign (video)

 

Waarom Validsign?

Validsign is de meest gekozen oplossing in Europa en volledig in het Nederlands beschikbaar. Dat is wel zo prettig. Validsign is een volwassen oplossing die naadloos geïntegreerd kan worden in het digitale bedrijfsnetwerk. De belangrijkste voordelen op een rij: 

Flexibele workflows
Eenvoudig een workflow starten voor 1 of 30 ondertekenaars binnen en buiten de organisatie. Met of zonder ondertekenvolgorde, of in hybride vorm. 

‘Anywhere’ ondertekenen 
Tijdens een vergadering of meeting gemakkelijk digitaal ondertekenen door meerdere ondertekenaars op één mobiel device. Of tijdens een videocall? Wachten is niet meer nodig. 

Proces met verslaglegging
Uitgebreide Audit Trails laten zien wie, wanneer en op welke locatie iemand heeft ondertekend. 

Veiligheid voorop
Meerdere vormen van authenticatie zijn mogelijk, zoals SMS-verificatie of V&A (verificatie & authenticatie). Zo ben je zeker van een veilig ondertekenproces. 

Integratie gestandaardiseerd
Integreer Validsign met bijvoorbeeld jouw DMS, ERP, HRM of CRM-systeem, zoals SharePoint, Nintex, Microsoft Business Central, Multivers, Exact Online/Globe en Microsoft Sales.  

Eenvoudig in gebruik
Je kunt snel aan de slag met ValidSign en document(en) uploaden, ontvangers toevoegen en document(en) versturen. 

Branding
Voorzie Validsign en jouw e-mails van de eigen huisstijl en templates en straal de professionaliteit uit. 

Kennismaken met Validsign

ACA IT-Solutions helpt organisaties bij de implementatie van Validsign. Wil je kennismaken met de software? Wil je zien hoe wij het in de praktijk gebruik? Wil je bespreken hoe Validsign past binnen jouw organisatie? Wij vertellen je er graag alles over. Neem contact met ons op voor een introductie of een demo. 

Ook interessant

Microsoft Dynamics Business Central
In 5 stappen dichter bij een beter ERP-systeem