'Om voorop te lopen
moet je in beweging blijven'

Carlo ERP Consultant
Processen optimaliseren? Samen met ACA.

Wat is Microsoft Dynamics Business Central

Microsoft Dynamics Business Central is een alles-in-één bedrijfsbeheersysteem (ERP) dat speciaal is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het stelt gebruikers in staat om verschillende bedrijfsprocessen te beheren, zoals financiën, voorraadbeheer, inkoop, verkoop, productie, projectbeheer en human resources. Het biedt een gestroomlijnde en geautomatiseerde manier van werken, waarbij bedrijfsgegevens real-time worden bijgehouden en toegankelijk zijn vanuit één centraal dashboard. Het systeem is eenvoudig aan te passen aan de specifieke behoeften van een bedrijf en kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-tools zoals Office 365 en Power BI.

Microsoft Dynamics Business Central

De kans is groot dat je voor je bedrijfsvoering al de nodige Microsoft-applicaties gebruikt (Word, Excel, Powerpoint). Maar hoogstwaarschijnlijk ook applicaties als Teams voor samenwerking, SharePoint voor documentbeheer en Power BI voor data-analyse.

Een ander Microsoft-product dat veel wordt gebruikt in de bedrijfsvoering is Microsoft Dynamics. Dit is een enterprise resource planning (ERP) systeem dat bedrijfsprocessen integreert en stroomlijnt. Dynamics biedt een centraal dashboard voor het beheer van financiën, voorraadbeheer, verkoop, inkoop, productie en human resources. Het kan worden aangepast aan de specifieke behoeften van een bedrijf en biedt real-time inzicht in bedrijfsgegevens.

Het is dan ook geen verrassing dat veel bedrijven ervoor kiezen om Microsoft-applicaties te gebruiken, inclusief Microsoft Dynamics, om hun bedrijfsvoering te verbeteren en te optimaliseren.

Wat zijn de voordelen van Business Central?

Verbeter de financiële en zakelijke prestaties
Door gebruik te maken van realtime prestatiemetrieken en rapportage, kun je de financiële afwikkeling versnellen, prognoses verbeteren en tegelijkertijd ervoor zorgen dat dochterondernemingen voldoen aan de nalevingsvereisten.
Optimaliseer het voorraad- en ketenbeheer
Met inzicht in inkoop, productie, voorraad en magazijnen, kun je ervoor zorgen dat je producten op tijd worden geleverd en dat je kunt inspelen op veranderende bedrijfsmodellen.
Lever een uitzonderlijke klantservice
Zorg beter voor klanten door het complete verkoopproces te beheren vanuit Outlook en lever betere resultaten met verbonden serviceactiviteiten.
Voltooi projecten op schema en binnen het budget
Door middel van planning, resourcing, tracking, kostenberekening, facturering, boekhouding en real-time intelligence, kun je een succesvolle projectuitvoering waarborgen en tegelijkertijd de winstgevendheid verbeteren.

Ben jij klaar voor de overstap naar Microsoft Dynamics Business Central?

Wacht dan niet langer en vraag nu de gratis demo aan.

Gratis demo aanvragen

Ook interessant

Demo aanvragen Microsoft Dynamics Business Central
In 5 stappen dichter bij een beter ERP-systeem