ICT netwerk aanleggen of vernieuwen

Een ICT netwerk aanleggen of vernieuwen (networking) is een ingrijpend vraagstuk. Het is namelijk de ruggengraat van het bedrijf. De organisatie en haar medewerkers moeten continu kunnen vertrouwen op een stabiele, snelle en betrouwbare netwerkomgeving. Voor het bedrijf is bovendien flexibiliteit van belang. ACA IT-Solutions heeft op het vlak van Networking jarenlange ervaring met het bouwen van netwerkomgevingen voor de meest uiteenlopende bedrijven en overheidsinstanties. Telkens weer is de samenstelling van de omgeving een stuk maatwerk, waarbij vele factoren een rol spelen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Direct contact opnemen

Investeren in een netwerkomgeving

Een netwerkomgeving is een investering voor de lange termijn. Het netwerk moet op elk moment betrouwbaar zijn en tevens toekomstbestendig. Het bedrijf kan namelijk groeien of krimpen en dat heeft invloed op de prestaties en behoeften. Er kunnen vestigingen/locaties bijkomen in binnen- of buitenland of er kan besloten worden dat medewerkers ook buiten het bedrijf moeten kunnen werken. Telkens wordt een beroep gedaan op de prestaties en de flexibiliteit van het netwerk.

Voor een organisatie waarvoor IT niet de core business is, is het niet makkelijk dit zelfstandig te realiseren. In veel gevallen is er sprake van pluriforme omgevingen (diverse platformen, leveranciers, netwerken, et cetera.). Ook kost het veel tijd, moeite en geld om een eigen IT-afdeling of medewerker(s) continu up-to-date te houden. Een ervaren IT-specialist is daarom onmisbaar.

Als de organisatie verandert wordt duidelijk hoe flexibel het netwerk is opgebouwd. Dat is bij ons in uitstekende handen. We ontwerpen veelvuldig complete omgevingen en daarbij wordt goed gekeken naar de huidige en toekomstige behoeften van de betreffende organisatie.

Geert Rademakers, Directeur ACA IT-Solutions

Toekomstbestendig ICT netwerk

Bij de keuze voor een nieuw of vervangend netwerk voorzien we onze opdrachtgevers van advies op maat. Hierbij komen alle aspecten van de bedrijfsvoering aan bod. Denk hierbij aan projectmatige vernieuwing of vervanging van hardware zoals servers en switches, routing van het netwerk, maar ook de beveiliging van de IT-omgeving staat hierin centraal. Ook na oplevering blijven we nauw betrokken.

Informatie over Networking

Wij helpen u tijdens het gehele Networking traject op alle punten met de modernisering van uw IT-infrastructuur, zodat uw organisatie optimaal en schaalbaar is ingericht voor de uitdagingen van nu en in de toekomst. Wilt u op korte termijn een ICT netwerk aanleggen of vernieuwen? Neemt u contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

 

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: