Terug
Blog 13-01-17

Microsoft Surface Hub: vergaderen 2.0

Microsoft Surface Hub

Microsoft Surface Hub brengt vergaderen naar een nieuw niveau. Vergaderen binnen bedrijven wordt een steeds grotere uitdaging. Zo gebeurt het regelmatig dat één of meerdere deelnemers vanaf een andere locatie (remote) deelnemen aan een sessie. Ook worden tijdens een overleg of samenwerksessie steeds meer verschillende applicaties gebruikt om te tonen op het grote scherm.

Zowel management als de deelnemers zelf geven aan dat de kwaliteit van vergaderen vaak te wensen over laat. Remote deelnemers voelen zich minder betrokken en kunnen gesprekken of de presentatie op het scherm niet goed volgen. Een andere veel gehoorde frustratie is dat ideeën en afspraken na de vergadering worden vergeten of niet worden opgevolgd.

Microsoft Surface Hub is de juiste oplossing om effectief te vergaderen en samen te werken. De kracht van de groep wordt namelijk optimaal benut.

Nuttig gebruik van applicaties

Door een slimme combinatie van technieken wordt vergaderen eenvoudig en een stuk prettiger. Zo zijn applicaties als Skype voor Bedrijven, Microsoft Office en OneNote ingebouwd en kunnen allerlei apps die zijn gemaakt voor Windows 10 worden gebruikt op het grote scherm. Ook kunnen apps op je persoonlijke apparaat worden aangesloten en bediend vanaf de Microsoft Surface Hub. Hierdoor kunnen alle deelnemers samen in documenten werken. De herkenbare Windows-omgeving zorgt voor een vertrouwd gevoel en eenvoudige bediening.

Effectief vergaderen

Via Skype voor Business kunnen deelnemers met één druk op de knop deelnemen. De deelnemers zijn op het scherm altijd te zien en twee camera’s in de centrale vergaderruimte zorgen ervoor dat remote deelnemers de gehele ruimte goed kunnen zien en daardoor de vergadering uitstekende kunnen volgen. Ook kunnen alle deelnemers (ook remote en draadloos) content delen, inzien en maken. Alle aantekening worden automatisch gedeeld via OneNote.

Voor elke bedrijven is Microsoft Surface Hub geschikt?

Microsoft Surface Hub past uitstekend bij de nieuwe werkplek, is gebruiksvriendelijk en is een perfecte oplossing voor organisaties waar veel wordt samengewerkt. Ook voor bedrijven met werknemers die vaak vanaf andere locaties (andere vestiging, onderweg, thuis, op zakenreis) werken is Microsoft Surface Hub onmisbaar.