Skype for Business

Skype for Business (Skype voor bedrijven) combineert telefonie, communicatie en vergaderen op vooruitstrevende en professionele wijze. Deze dienst verbetert uw bereikbaarheid nog verder. Uw telefooncentrale wordt geïntegreerd met een online vergaderservice en communicatieplatform binnen één applicatie. Skype voor bedrijven zorgt zowel voor een besparing op communicatiekosten en biedt bovendien zeer veel mogelijkheden om de interne en externe communicatie te optimaliseren.

Direct contact opnemen

Doeltreffend communiceren

Deze oplossing maakt samenwerken op afstand met uw collega’s, leveranciers en klanten eenvoudiger dan ooit. Via één geïntegreerd digitaal platform beschikt u over alle moderne communicatietools. Van real-time beschikbaarheid, chat en videoconferencing tot desktop-sharing en bestandsoverdracht op ieder gewenst apparaat.

Zo kunt u via PC, laptop, tablet, smartphone of een vaste IP-telefoon overal snel en doeltreffend communiceren. U wint direct tijd en daarmee aan productiviteit. Gesprekken kunnen gemakkelijk worden opgeslagen en teruggevonden. Door de integratie met Exchange heeft u de mogelijkheid om gemakkelijk online meetings in te plannen en gesprekken te archiveren.

Even snel overleggen met een collega of klant? Skype For Business maakt samenwerken een stuk gemakkelijker, ongeacht de locatie. Ook de koppelingen met bijvoorbeeld Microsoft Office (365) en Microsoft Exchange bieden extra mogelijkheden, zoals online meetings plannen en het delen van documenten. Een ander voordeel is dat de emailboxen worden ontlast, omdat korte conversaties niet langer per email plaatsvinden.

Jeroen Theeuwen – Sales ACA IT-Solutions

Meer informatie over Skype for Business:

  • Overleg applicatie tot 250 gebruikers, ook voor personen die Skype voor Bedrijven niet gebruiken. Zij kunnen namelijk deelnemen met uitsluitend een telefoontoestel of internet.
  • De synchronisatie met Office maakt het mogelijk om de beschikbaarheid (online status) van contacten in Outlook te tonen, direct vergaderingen te plannen en zelfs gesprekken te starten vanuit apps zoals Word of PowerPoint.
  • Gesprekken worden beveiligd via encryptie en authenticatie.
  • Beschikt u ook over Office 365, dan zijn er uitgebreide mogelijkheden om beide applicaties met elkaar te combineren.

Informatie over Skype voor bedrijven

Met Skype for Business worden tools voor directe communicatie op unieke wijze gecombineerd, waardoor werken, delen en samenwerken wordt vereenvoudigd. In een tijd van flexibel en locatie onafhankelijk werken is dit echt een uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie over Skype.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: