'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

Microsoft Partner

Microsoft is hét softwaremerk dat iedereen kent. Microsoft Corporation ontwikkelt en distribueert een breed aanbod aan software die zowel voor consumenten als het bedrijfsleven geschikt zijn. ACA IT-Solutions is een ervaren Microsoft Partner en beschikt over de benodigde kennis en certificeringen.

Microsoft Partner

Het bedrijf is opgericht in 1975 door Paul Allen en Bill Gates. Microsoft is het grootste softwarebedrijf ter wereld en behoort tevens tot de wereldtop qua beurswaarde. In 1980 richtte Microsoft haar pijlen op de markt van besturingssystemen. MS-DOS legde de basis voor het huidige succes van het bedrijf.

ACA IT-Solutions als Microsoft partner

Microsoft heeft ruim 100.000 medewerkers in meer dan 60 landen. In Nederland werken 500 medewerkers.  Microsoft Nederland is verantwoordelijk voor marketing, ondersteuning en verkoop van het productportfolio. ACA IT-Solutions is officieel Microsoft partner in Nederland voor de zakelijke markt. Wij hebben bovendien gecertificeerde mensen in dienst voor de advisering en implementatie van Microsoft-producten binnen de werkomgeving van bedrijven en overheidsinstanties.