VMware Partner

VMware is een software producent die applicaties ontwikkelt op het gebied van virtualisatie. Het bedrijf heeft als visie “één cloud, alle applicaties, alle apparaten”. Dit biedt de mogelijkheid om applicaties te ontwikkelen, te leveren en veilig te gebruiken op basis van een software defined methode. ACA IT-Solutions is een ervaren VMware Partner.

VMware partner

 

VMware virtualisatie

VMware is het eerste bedrijf dat virtualisatie mogelijk maakte op een Intel-platform. Virtualisatie betekent kortweg dat diverse VM’s (virtuele machines) op dezelfde fysieke machine kunnen draaien. Dit biedt talloze voordelen, zoals flexibiliteit (eenvoudig verhuizen, gemakkelijk back-up maken), onafhankelijkheid van fysieke veranderingen in de hardware, eenvoudig software testen op verschillende besturingssystemen en schaalbaarheid van applicaties. VMware is nog altijd de toonaangevende fabrikant op het gebied van virtualisatiesoftware. Virtualisatie is mogelijk op diverse manieren:

  • Servervirtualisatie
  • Netwerkvirtualisatie
  • Desktopvirtualisatie
  • Applicatievirtualisatie
  • Storagevirtualisatie

VMware bouwt haar virtualisatie oplossingen op het krachtige vSphere-platform. vSphere staat bekend als betrouwbaar, stabiel en hoogwaardig en wordt gebruikt daar meer dan 500.000 zakelijke klanten en populair bij overheden, instellingen, grote en kleine bedrijven.

VMware in de markt

Het bedrijf is opgericht in 1998 door Daine Green en Mendel Rosenblum. Vanuit het hoofdkantoor in de VS (Silicon Valley, Palo Alto, Californië) worden circa 18.000 medewerkers wereldwijd aangestuurd. VMware heeft in alle werelddelen kantoren, van waaruit wordt samengewerkt met maar liefst 75.000 partners. Het beursgenoteerde bedrijf heeft een jaaromzet van zo’n 6,5 miljard dollar.

VMware Corporate Video

ACA IT-Solutions als VMware Partner

ACA IT-Solutions is een gecertificeerd VMware partner met jarenlange ervaring. Onze adviseurs helpen opdrachtgevers bij het maken van de juiste keuzes en het projectmatig bouwen van de ICT-omgeving. Ook hebben we eigen consultants in dienst voor de implementatie en het beheer van de omgeving. Na oplevering staat onze helpdesk 24/7 paraat voor supportvragen.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: