Veeam Partner

Veeam Software is een fabrikant op het gebied van back-up en disaster recovery en ook de virtualisatie voor Hyper-V en VMware omgevingen. Het bedrijf richt zich primair op beschikbaarheid van data en applicaties en het reduceren van downtime. Veeam gebruikt hiervoor termen als Always-On Business™ en Availability for the Always-On Enterprise™. ACA IT-Solutions is een ervaren Veeam Partner.

Veeam partner Nederland

Veeam is een relatief jong merk, dat snel naam heeft gemaakt in de internationale IT-sector. Het bedrijf werd opgericht in 2006. Gestart werd met Veeam Reporter en Veaam Monitor, applicaties voor virtuele infrastructuur monitoring, reporting, analyses en documentatie. Begin 2016 beveiligt het bedrijf meer dan 10,6 miljoen VM’s voor circa 183.000 klanten over de gehele wereld en genereert men een omzet van 474 miljoen dollar (2015).

Het huidige portfolio bestaat onder meer uit de volgende oplossingen:

  • Veeam Backup & Replication
  • Veeam Backup Essentials
  • Veeam ONE
  • Veeam Management Pack
  • Veeam Availability Suite
  • Veeam Endpoint BackupFREE

Veeam Software Corporate Video

ACA IT-Solutions als Veeam Partner

Veaam heeft zo’n 2.000 werknemers wereldwijd. Het hoofdkantoor van Veeam is gevestigd in Baar (Zwitserland). Daarnaast zijn er tal van kantoren wereldwijd, waaronder regionale hoofdkantoren in onder meer Europa, Australië, het Midden-Oosten, Azië en de VS.

ACA IT-Solutions is officieel Veeam partner in Nederland voor de B-to-B markt. Zowel onze adviseurs als technische consultants zijn uitstekend op de hoogte van de mogelijkheden van de software en volledig gecertificeerd om Veeam te implementeren binnen (complexe) IT-omgevingen.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: