'Een IT-omgeving op maat
past als een warme jas'

Eddie Productmanager
IT-uitdagingen? Samen met ACA.

HP Partner

HP (Hewlett-Packard) behoort tot de grootste technologiebedrijven ter wereld met een rijke historie en een enorme naamsbekendheid. Op 1 november 2015 is de organisatie opgesplitst in twee separate bedrijven, te weten HPQ (HP Inc) en HPE (Hewlett Packard Enterprise). ACA IT-Solutions is een ervaren HP Partner.

Tot het portfolio van HP behoren software, hardware, elektronica-onderdelen en bijbehorende dienstverlening. Wereldwijd werken miljoenen bedrijven en consumenten met HP-producten, zoals laptops/tablets, desktop pc’s, printers en beeldschermen. Ook ten behoeve van de IT-infrastructuur levert Hewlett-Packard diverse producten, zoals servers, storage en switches.

HP Partner Nederland

Meer dan computers en printers

HP is begonnen in het jaar 1939 in een garage in de Amerikaanse plaats Palo Alto, waar David Packard en William Hewlett werkten aan wetenschappelijke instrumenten. In de loop der jaren werden de meest uiteenlopende elektronische apparaten geproduceerd, maar HP verwierf vooral bekendheid door de rekenmachines. Begin jaren 80 startte men met de ontwikkeling van computers en printers.

ACA IT-Solutions als HP Partner (Hewlett-Packard)

ACA IT-Solutions werkt al jaren met het portfolio van HP. Onze opdrachtgevers hebben ook veelal zelf de voorkeur voor HP. Als HP Partner helpen wij graag bij het maken van de juiste keuzes voor bijvoorbeeld de werkplekken, servers, wireless, printers, storage en switches. Ons team heeft zowel qua advisering, implementatie, beheer en support alles in huis om organisaties die kiezen voor HP te ondersteunen. Overweeg je om HP producten en/of diensten te gaan gebruiken, wil je HP vergelijken met andere merken of wil je advies over een oplossing waar HP een onderdeel van zou kunnen vormen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een adviesgesprek.