Terug
Blog 08-02-21

HRT Business Solutions komt terug bij ACA IT-Solutions

ict automatisering

Precies 4 jaar geleden kozen we ervoor om de ‘business solutions’-divisie van ACA IT-Solutions een eigen gezicht te geven onder de naam HRT Business Solutions. Binnen het IT-landschap was dat destijds de beste keuze. De ontwikkelingen gaan razendsnel en onze organisatie zet mooie stappen. Daarbij kijken we continu naar de toekomst en wat dat voor onze (potentiële) klanten zal betekenen. Daarom verwelkomen we het team van HRT weer terug bij ACA. Met een reden dus…

Trends in de markt

Een duidelijke trend is dat de zowel de ICT-omgeving als de applicaties de weg naar de cloud maken. Tegenwoordig zit elke organisatie in meer of mindere mate in de cloud. Een tweede trend, die ook samenhangt met de eerste, zijn de alsmaar korter wordende lijnen tussen de technische kant van ICT en de functionele kant (lees: applicaties die worden gebruikt).

Het samenspel tussen beiden is essentieel voor de continuïteit van uw organisatie. Denk aan zaken als beschikbaarheid, toegankelijkheid, beveiliging, werkplekbeheer, maar ook gegevensuitwisseling, databescherming, het koppelen van systemen, procesoptimalisatie en digitaal samenwerken. Kortom, ontzettend veel raakvlakken en kennisgebieden die elkaar overlappen. Veel redenen dus om de genoemde teams weer samen te brengen.

Uitsluitend voordelen

Behalve een ander logo, in de communicatie en op de factuur, verandert er nauwelijks iets voor je als klant van HRT. Alle voor jouw bekende gezichten zie je ook bij ACA IT-Solutions weer terug en staan dus ook in 2021 weer voor je klaar.

In de nabije toekomst krijg je meer informatie over de mogelijkheden die de nieuwe samenstelling van onze organisatie voor je kan betekenen, geheel vrijblijvend uiteraard en toegespitst op de vraagstukken die spelen bij veel ondernemers.

Contactgegevens

Per omgaande veranderen wel de contactgegevens:

Telefoonnummer (algemeen): 040 – 8800 100
Telefoonnummer (support): 040 – 8449 909

Email (algemeen): info@aca-it.nl
Email (support): helpdesk@aca-it.nl
Email (verkoop): sales@aca-it.nl
Email (administratie): facturen@aca-it.nl