Terug
Security 13-02-24

ACA IT-Solutions en GAC Business Solutions starten strategische samenwerking

Strategische samenwerking

ACA IT-Solutions en GAC Business Solutions slaan de handen ineen met intensieve samenwerking binnen het domein van enterprise resource planning (ERP) software. Bij deze samenwerking staat de digitalisering voor groothandelsbedrijven centraal.

GAC Business Solutions, een wereldleider in zakelijke softwareoplossingen, en ACA IT-Solutions, een zeer ervaren ERP-implementatiepartner, kondigen met trots een strategisch partnerschap aan. GAC en ACA bieden gezamenlijk een hoogwaardige branche-oplossing voor handelsbedrijven op basis van Microsoft Dynamics365 Business Central, gecombineerd met TRADE365. Business Central is de business software-oplossing voor grotere MKB-bedrijven. De naadloze integratie van TRADE365 maakt dit tot dé bedrijfssoftware voor de groothandel.

GAC en ACA hebben beiden zeer ruime ervaring binnen de groothandel sector. De geavanceerde ERP-oplossing maakt gebruik van het krachtige Microsoft-platform en is speciaal toegeschreven op de bedrijfsprocessen, uitdagingen en behoeften van groothandelsbedrijven. De ervaring gaat verder dan alleen de techniek. Er staat een team van IT-specialisten, implementatie consultants en een supportteam klaar om groothandelsbedrijven te begeleiden bij de implementatie en optimalisatie van de ERP-oplossing en het stroomlijnen van de specifieke bedrijfsprocessen.

Verklaring van GAC Business Solutions: “We zijn verheugd dit strategische partnerschap met ACA IT-Solutions aan te kondigen. Als toonaangevende IT-dienstverlener brengt ACA een schat aan expertise met zich mee. Deze samenwerking sluit aan bij onze visie om TRADE365 meer te maken toegankelijk voor bedrijven die op zoek zijn naar een alomvattende en geavanceerde oplossing voor hun handelsactiviteiten. Samen kijken we ernaar uit om optimale waarde te leveren aan onze klanten”, aldus Arthur van Kooij, CEO van GAC Business Solutions.

Verklaring van ACA IT-Solutions: “Nederland is van oudsher een echt handelsland. De groothandelsbranche vertolkt een belangrijke rol binnen de binnenlandse en internationale economie. Digitalisering speelt een essentiële rol om de concurrentie voor te blijven en om te kunnen voldoen aan de klantbehoeften. Denk hierbij aan actueel inzicht in de voorraadposities, snelheid van levering en kwaliteit van (klant)data. Met deze nieuwe samenwerking kunnen wij groothandelsbedrijven volledig en volwaardig voorzien op het gebied van bedrijfssoftware, digitalisering en IT. Met onder de motorkap de krachtige en vooruitstrevende bedrijfssoftware van Microsoft Dynamics 365 Business Central en de branche-oplossing TRADE365,” aldus Geert Rademakers, directeur van ACA IT-Solutions.

Over GAC Business Solutions: GAC Business Solutions is een wereldwijde leverancier van geavanceerde ERP-bedrijfssoftware oplossingen, toegewijd aan het optimaliseren van verschillende aspecten van de bedrijfsvoering. Het vlaggenschipproduct, TRADE365, gebaseerd op het Dynamics365-platform van Microsoft, is een uitgebreide oplossing voor bedrijven die zich bezighouden met handel.

Over ACA-IT-Solutions: Bij ACA IT-Solutions draait alles om de drie-eenheid Beleid, Techniek en Mens. Elk vraagstuk is een samenspel van deze elementen. Dat leidt tot innovatieve IT-bedrijfsoplossingen, waarbij continuïteit, beschikbaarheid en veiligheid essentieel zijn. Daarmee bereiken onze klanten een onderscheidend resultaat. ACA IT-Solutions is een ervaren IT-dienstverlener met een hoge partnerstatus binnen het Microsoft-portfolio. ACA beschikt over een gespecialiseerd Business Solutions team met een trackrecord van 1000+ ERP-implementaties.