Terug
12-05-22

HR Tech & Talent Seminar: building people through technology

HR Tech & Talent

De impact van technologie op talentontwikkeling neemt enorm toe, net als de behoefte aan concrete oplossingen. Graag nodigen wij je uit voor hét inspirerende én meest praktische seminar rondom technologie en talentontwikkeling op donderdag 10 november aanstaande. Met top sprekers als Tom Haak, oprichter van het HR Trend Institute én de CHRO van G-Star: Josanne Verdonk. Maar ook in diverse inspirerende break-out sessies van leidende technologie bedrijven.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, meld je snel aan want het aantal plekken is beperkt.

Direct aanmelden

Dit seminar wordt georganiseerd samen met:

 

Wanneer?

Donderdag 10 november 2022 van 08:30 tot 11:30.

Voor wie?

Dit seminar is speciaal voor HR-managers en HR-executives van middelgrote en grote ondernemingen.

Locatie

Evoluon – Eindhoven

Programma

07:45 – 08:30: Ontvangst met een ontbijt
08:30 – 09:00: Welkom en eerste keynote bijdragen:

 • Welkom namens alle organiserende partners door Bram Krijnen, partner Crowe HR-services
 • Keynote bijdrage van Tom Haak, oprichter van het HR Trend Institute:
  Profiteren van trends in HR. Hoe kun je belangrijke talent trends versterken door slim gebruik te maken van technologie?

09:10 – 10:20: Je kunt kiezen uit vijf break-outsessies in twee rondes van 30 minuten:

 1. Tech & talent ontwikkelingen: Hoe vergroot je de impact van HR?
  Door Tom Haak, HR Trend Institute én Bram Krijnen, partner Crowe HR-Services
 2. Nieuwe technologische mogelijkheden voor leren en ontwikkelen.
  Door Cornerstone: Michel Geurts, Regional Vice President Benelux én Jeroen Vinke, Senior Solution Consultant.
 3. Workforce Management: meer dan alleen planning en urenregistratie.
  Door Dyflexis: Iris Pot, COO.
 4. Digital workplace: de slimme digitale werkplek met employee experience als succesfactor.
  Door ACA IT-Solutions: Pieter Kops, Manager Collaboration Team
 5. Digitale transformatie van HR;  Wat vraagt dit van HR?
  Door Crowe HR-Services: Thomas Vos, Partner HR Technology

10:30 – 11:00: You don’t build a business, you build people. ‘People build businesses’. CHRO G-Star, Josanne Verdonk.
11:00 – 11:30: Netwerken en napraten met de sprekers

Keynotes

Tom-Haak

Tom Haak, oprichter van het HR Trend Institute: Profiteren van trends in HR. Hoe kunt u belangrijke talent trends versterken door slim gebruik te maken van technologie?

 • Hoe kun je belangrijke talent trends versterken door slim gebruik van technologie?
 • Wat zijn belangrijke trends op het gebied van talent management?
 • Hoe kunnen organisaties inspelen op de wensen, verlangens en capaciteiten van talent?
 • Nieuwe HR tech: wat kun je er mee?
 • Focus op Efficiency én Experience
 • Focus op Organisatie én Medewerker

Tom Haak zal ons inspireren en enthousiasmeren voor het gebruik van HR Tech, en praktische suggesties geven hoe je HR tech kunt gebruiken om talent aan te trekken, te motiveren en talent zo goed mogelijk in kan zetten.

You don’t build a business, you build people. ‘People build businesses’

Josanne Verdonk CHRO G-Star RAW.

G-Star is continu in beweging in een zeer concurrerende (arbeids)markt. Inmiddels wordt 50% van de omzet behaald via online kanalen. Dit alles vraagt veel van de organisatie, haar medewerkers, managers en dus ook HR. Wat is de digitaliserings-journey geweest bij G-Star en binnen HR? Hoe pak je dit aan? Hoe ondersteun je managers in talentontwikkeling en talent-management?

Met de komst van Josanne Verdonk als CHRO in 2020 heeft de HR functie flinke stappen voorwaarts gezet. Josanne zal ons meenemen in de G-Star journey: een reis van richting geven, bouwen, inspireren en vooral ingaan op: wat zijn next steps & learnings gedurende deze reis?

Break-Outs

 

Break-out 1: Tech & talent ontwikkelingen: The future workforce

Een verdieping op de keynote bijdrage van Tom Haak, oprichter van het HR Trend Institute samen met Bram Krijnen, partner Crowe HR-Services.

Bram-Krijnen

In deze break-outsessie gaan Bram Krijnen en Carlo van de Weijer samen met je dieper in op de werknemer van de toekomst. Deze werknemer groeit op in een steeds sterker geautomatiseerde en gedigitaliseerde wereld. Hierin strijden ‘traditionele’ organisaties met snel opkomende tech start & scale-ups.

 

Tom-Haak

Wat drijft deze de werknemer van de toekomst? Hoe richt je, jouw HR-strategie daarop in en hoe bereid je zich daar op voor als bedrijf? Wat zijn toekomstige, ‘moderne’ samenwerkingsvormen voor bedrijven? En wat zijn de limieten van deze organisaties? Kortom food for thought voor de toekomst met een pragmatische invalshoek.

Break-out 2: Nieuwe technologische mogelijkheden voor leren en ontwikkelen.

Door: Michel Geurts, Regional Vice President Benelux én Jeroen Vinke, Senior Solution Consultant Cornerstone

Michel-Geurts

Cornerstone is wereldwijd een vooruitstrevende speler in HCM/Talent Management en marktleider op het vlak van Learning & Development Technology. Tijdens deze break-out, verzorgd door Cornerstone, zal Michel Geurts ingaan op hoe organisaties hun medewerkers kunnen ontwikkelen met behulp van nieuwe technologie zodat ze succesvol blijven bij snel veranderende organisaties.

Jeroen-Vinke

Hij spreekt ook over de strategieën die je kunt volgen bij de ontwikkeling van vaardigheden en lange termijn carrièreontwikkeling. Hoe AI-technologie zowel werknemers als organisaties kan ondersteunen bij het identificeren, strategisch plannen en ontwikkelen van vaardigheden. Aansluitend zal Jeroen Vinke een impressie geven van hoe bovenstaande daadwerkelijk werkt in het Cornerstone platform.

Break-out 3: Workforce Management: meer dan alleen planning en urenregistratie

Door: Iris Pot, COO Dyflexis

Iris-Pot

De juiste persoon, met de juiste vaardigheden, op de juiste taak, op het juiste moment. Dat is waar Workforce Management (WFM) van onze partner Dyflexis over gaat. WFM verovert langzaam zijn plek als vakgebied en de eerste WFM-opleidingen in Nederland zijn een feit. En terecht. Workforce Management is meer dan alleen planning en urenregistratie; het vormt de lijm tussen HR, finance en strategie.

Dankzij technologische ontwikkelingen en slimme software is WFM toegankelijk geworden voor bedrijven. Zo zorg je met automatisering voor een grotere wendbaarheid, duurzame inzetbaarheid, het verlagen van financiële en juridische risico’s en een tijdsbesparing. Zo blijft er meer tijd over voor waar het écht om gaat: jouw klanten en medewerkers!

Zo zorg je met automatisering voor een grotere wendbaarheid, duurzame inzetbaarheid, het verlagen van financiële en juridische risico’s en een tijdsbesparing. Zo blijft er meer tijd over voor waar het écht om gaat: jouw klanten en medewerkers!

Break-out 4: Digital workplace: de slimme digitale werkplek met employee experience als succesfactor

Door: Pieter Kops, Manager Collaboration Team – ACA IT-Solutions

Pieter-Kops

Jonge talenten willen meer doen in minder tijd en uitdagend werk doen. Hoe kan technologie helpen om de employee experience te verhogen, bijvoorbeeld bij het werven en behouden van jong talent? Een moderne digitale werkomgeving die hybride werken en samenwerken mogelijk maakt, die ‘verstopte’ kennis binnen organisaties makkelijk beschikbaar maakt, die coacht op productiviteit en welzijn, allemaal onderdelen van de werkplek van morgen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat de huidige (soms oudere) medewerkers digitalisering sneller adopteren en hun kennis delen? Deze groep wil je niet kwijt. Ze bulken immers van de praktijkervaring en bovendien vormen ze het hart en de identiteit van de organisatie. Hoe kunnen digitalisering/automatisering en de ideale werkplek helpen bij deze vraagstukken? En hoe kun je dit praktisch realiseren op de werkvloer? Daar gaan we het in deze interactieve break-out met elkaar over hebben.

Break-out 5: Digitale transformatie van HR, wat vraagt dit van HR?

Door: Thomas Vos, Partner HR Technology Crowe HR-Services

Thomas-Vos

De afgelopen jaren laten een toenemende digitalisering van HR-processen zien. Daarnaast is de behoefte aan relevante HR-data en inzichten sterk gegroeid. De rol van HR wordt daarmee ook steeds meer strategisch van belang. Om met deze ontwikkelingen mee te bewegen, is het van essentieel belang om in jouw HR-team de juiste competenties in huis te hebben.

We gaan in op de impact van digitalisering & data op de HR-afdeling en welke nieuwe, andere competenties dit vraagt van een succesvolle HR-afdeling. In deze break-out krijg je inspiratie, een aantal voorbeelden en praktische tips waar je direct mee aan de slag kan.

 

Direct aanmelden