HR Tech & Talent Seminar: building people through technology

De impact van technologie op talentontwikkeling neemt enorm toe, net als de behoefte aan concrete oplossingen. Graag nodigen wij u uit voor hét inspirerende én meest praktische seminar rondom technologie en talentontwikkeling op dinsdag 7 juni aanstaande. Met top sprekers als dr. Ir. Carlo van de Weijer directeur AI Systems Institute TU/e én de CHRO van G-Star Josanne Verdonk. Maar ook in diverse inspirerende break-out sessies van leidende technologie bedrijven.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden, meld u snel aan want het aantal plekken is beperkt.

Direct aanmelden

Dit seminar wordt georganiseerd samen met:

logo banner aca

Voor wie?

Dit seminar is speciaal voor HR-managers en HR-executives van middelgrote en grote ondernemingen.

 

Locatie

InnStyle – Maarssen

 

Programma

14:30 – 15:00: Ontvangst welkom
15:00 – 15:30: Welkom en eerste keynote bijdragen:

 • Welkom namens alle organiserende partners door Bram Krijnen, partner Crowe HR-services
 • Keynote bijdrage van dr. Carlo van de Weijer, directeur Eindhoven AI Systems Institute TU Eindhoven:
  Welk talent past in een toekomst vol AI, en hoe gaat de AI de HR-functie en talentmanagement veranderen?

15:40 – 16:50: U kunt kiezen uit vijf break-outsessies in twee rondes van 30 minuten:

 1. Tech & talent ontwikkelingen: The future workforce
  Door dr. Carlo van de Weijer, directeur AI Systems Institute TU/e én Bram Krijnen, partner Crowe HR-Services
 2. Nieuwe technologische mogelijkheden voor leren en ontwikkelen
  Door Cornerstone: Michel Geurts, Regional Vice President Benelux én Jeroen Vinke, Senior Solution Consultant
 3. Workforce Management: meer dan alleen planning en urenregistratie
  Door Dyflexis: Iris Pot, COO
 4. Digital workplace: de slimme digitale werkplek met employee experience als succesfactor
  Door ACA IT-Solutions: Pieter Kops, Manager Collaboration Team
 5. Digitale transformatie van HR; Wat vraagt dit van HR?
  Door Crowe HR-Services: Thomas Vos, Partner HR Technology

17.00 – 17.30: You don’t build a business, you build people. ‘People build businesses’. CHRO G-Star, Josanne Verdonk.
17.30 – 18.30: borrel en netwerken

Keynotes

Welk talent past in een toekomst vol AI?

Carlo van de Weijer, directeur AI Systems Institute TU/e en adviseur van Techbedrijven zoals Lightyear, Prodrive en NXP

Hoe gaat de nieuwe technologie de HR-functie en talentmanagement veranderen? Wat zijn de mogelijkheden maar ook de valkuilen van bijvoorbeeld de toepassing van AI? Wat kan en moet u met deze inzichten? En waarom moet er ruimte ontstaan om binnen bepaalde kaders medewerkers toch buiten de lijntjes te laten kleuren? Carlo van de Weijer zal ons op geheel eigen wijze meenemen naar de toekomst van de haast onbegrensde technische ontwikkelingen en wat dat betekent voor u als HR-leider.

You don’t build a business, you build people. ‘People build businesses’

Josanne Verdonk CHRO G-Star RAW.

G-Star is continu in beweging in een zeer concurrerende (arbeids)markt. Inmiddels wordt 50% van de omzet behaald via online kanalen. Dit alles vraagt veel van de organisatie, haar medewerkers, managers en dus ook HR. Wat is de digitaliserings-journey geweest bij G-Star en binnen HR? Hoe pakt u dit aan? Hoe ondersteunt u managers in talentontwikkeling en talent-management?

Met de komst van Josanne Verdonk als CHRO in 2020 heeft de HR functie flinke stappen voorwaarts gezet. Josanne zal ons meenemen in de G-Star journey: een reis van richting geven, bouwen, inspireren en vooral ingaan op: wat zijn next steps & learnings gedurende deze reis?

Break-Outs

Break-out 1: Tech & talent ontwikkelingen: The future workforce

Een verdieping op de keynote bijdrage van dr. Carlo van de Weijer, directeur AI Systems Institute TU/e samen met Bram Krijnen, partner Crowe HR-Services.

 

In deze break-outsessie gaan Bram Krijnen en Carlo van de Weijer samen met u dieper in op de werknemer van de toekomst. Deze werknemer groeit op in een steeds sterker geautomatiseerde en gedigitaliseerde wereld. Hierin strijden ‘traditionele’ organisaties met snel opkomende tech start & scale-ups.

 

Wat drijft deze de werknemer van de toekomst? Hoe richt u uw HR-strategie daarop in en hoe bereid u zich daar op voor als bedrijf? Wat zijn toekomstige, ‘moderne’ samenwerkingsvormen voor bedrijven? En wat zijn de limieten van deze organisaties? Kortom food for thought voor de toekomst met een pragmatische invalshoek.

Break-out 2: Nieuwe technologische mogelijkheden voor leren en ontwikkelen.

Door: Michel Geurts, Regional Vice President Benelux én Jeroen Vinke, Senior Solution Consultant Cornerstone

Cornerstone is wereldwijd een vooruitstrevende speler in HCM/Talent Management en marktleider op het vlak van Learning & Development Technology. Tijdens deze break-out, verzorgd door Cornerstone, zal Michel Geurts ingaan op hoe organisaties hun medewerkers kunnen ontwikkelen met behulp van nieuwe technologie zodat ze succesvol blijven bij snel veranderende organisaties.

Hij spreekt ook over de strategieën die u kunt volgen bij de ontwikkeling van vaardigheden en lange termijn carrièreontwikkeling. Hoe AI-technologie zowel werknemers als organisaties kan ondersteunen bij het identificeren, strategisch plannen en ontwikkelen van vaardigheden. Aansluitend zal Jeroen Vinke een impressie geven van hoe bovenstaande daadwerkelijk werkt in het Cornerstone platform.

Break-out 3: Workforce Management: meer dan alleen planning en urenregistratie

Door: Iris Pot, COO Dyflexis

De juiste persoon, met de juiste vaardigheden, op de juiste taak, op het juiste moment. Dat is waar Workforce Management (WFM) van onze partner Dyflexis over gaat. WFM verovert langzaam zijn plek als vakgebied en de eerste WFM-opleidingen in Nederland zijn een feit. En terecht. Workforce Management is meer dan alleen planning en urenregistratie; het vormt de lijm tussen HR, finance en strategie.

Dankzij technologische ontwikkelingen en slimme software is WFM toegankelijk geworden voor bedrijven. Zo zorgt u met automatisering voor een grotere wendbaarheid, duurzame inzetbaarheid, het verlagen van financiële en juridische risico’s en een tijdsbesparing. Zo blijft er meer tijd over voor waar het écht om gaat: uw klanten en medewerkers!

Break-out 4: Digital workplace: de slimme digitale werkplek met employee experience als succesfactor

Door: Pieter Kops, Manager Collaboration Team – ACA IT-Solutions

Jonge talenten willen meer doen in minder tijd en uitdagend werk doen. Hoe kan technologie helpen om de employee experience te verhogen, bijvoorbeeld bij het werven en behouden van jong talent? Een moderne digitale werkomgeving die hybride werken en samenwerken mogelijk maakt, die ‘verstopte’ kennis binnen organisaties makkelijk beschikbaar maakt, die coacht op productiviteit en welzijn, allemaal onderdelen van de werkplek van morgen.

Hoe kunt u ervoor zorgen dat de huidige (soms oudere) medewerkers digitalisering sneller adopteren en hun kennis delen? Deze groep wilt u niet kwijt. Ze bulken immers van de praktijkervaring en bovendien vormen ze het hart en de identiteit van de organisatie. Hoe kunnen digitalisering/automatisering en de ideale werkplek helpen bij deze vraagstukken? En hoe kunt u dit praktisch realiseren op de werkvloer? Daar gaan we het in deze interactieve break-out met elkaar over hebben.

Break-out 5: Digitale transformatie van HR, wat vraagt dit van HR?

Door: Thomas Vos, Partner HR Technology Crowe HR-Services

De afgelopen jaren laten een toenemende digitalisering van HR-processen zien. Daarnaast is de behoefte aan relevante HR-data en inzichten sterk gegroeid. De rol van HR wordt daarmee ook steeds meer strategisch van belang. Om met deze ontwikkelingen mee te bewegen, is het van essentieel belang om in uw HR-team de juiste competenties in huis te hebben.

We gaan in op de impact van digitalisering & data op de HR-afdeling en welke nieuwe, andere competenties dit vraagt van een succesvolle HR-afdeling. In deze break-out krijgt u inspiratie, een aantal voorbeelden en praktische tips waar u direct mee aan de slag kan.