Terug
In de media 24-07-17

ACA IT-Solutions uitgeroepen tot Best New Cipher Partner van Gemalto

Best New Cipher Partner

ACA IT-Solutions is door IT-Security fabrikant Gemalto uitgeroepen tot Best New Cipher Partner 2017. Deze Award werd uitgereikt tijdens het jaarlijkse Gemalto Partner Event 2017. De Award werd uitgereikt door Dirk Geeraerts (Regional Sales Director Benelux & Southern Europe van Gemalto) en Thijs Claassens (Channel Manager Netherlands van Gemalto) aan Johan Peeters (Sales Specialist van ACA IT-Solutions).

‘Klantgerichte en innovatieve aanpak van complexe projecten’

Gemalto (ook wel bekend van het voormalige merk SafeNet) is gespecialiseerd in token authenticatie, password management, single sign on en data encryptie. ACA IT-Solutions is een System Integrator en Hosting Provider. In het brede palet van (totaal)oplossingen van ACA IT-Solutions heeft Gemalto op het vlak van IT-Security een belangrijke positie ingenomen. De Best New Cipher Partner Award kreeg ACA IT-Solutions vanwege de uitzonderlijke prestaties en complexe projecten in de afgelopen periode.

Dirk Geeraerts, Regional Sales Director Benelux & Southern Europe at Gemalto licht toe: “ACA IT-Solutions heeft een enorme groei doorgemaakt in 2016/2017 en sterk bijgedragen aan het resultaat voor Gemalto. ACA IT-Solutions heeft een eigen technisch team om klanten professioneel te kunnen assisteren. Daarbij hebben zij aangetoond zeer klantgericht en innovatief te werk te gaan.”

“Zo is ACA IT-Solutions een van de eerste partners in Nederland die een Usage Based-oplossing aanbiedt, waardoor zowel grote als kleinere organisaties effectief en kosten beheersbaar gebruik kunnen maken van Gemalto. Door deze klantgerichte en innovatieve instelling heeft ACA IT-Solutions zichzelf met Gemalto sterk in de markt gezet en is de titel ‘Gemalto Best New Cipher Partner’ meer dan verdiend.”

Bescherming van privacygevoelige data

Geert Rademakers, Head of Operations and Services bij ACA IT-Solutions: “IT-Security is een zeer actueel gespreksonderwerp. Cybercriminelen hebben de afgelopen periode met veel succes zeer gerichte aanvallen uitgevoerd op zakelijke omgevingen. ACA IT-Solutions heeft veel ervaring met het uitrollen van complete IT-Security projecten, passend bij de specifieke situatie van de opdrachtgever. Hiervoor werden we eerder geroemd door Barracuda Networks en Dell EMC.”

“De oplossingen van Gemalto zijn voor iedere organisatie van essentieel belang. Dit geldt voor alle organisaties met medewerkers die lokaal werken, extern werken, in het binnenland en in het buitenland. Uiteraard ook organisaties die veel werken met privacygevoelige data kunnen niet om de oplossingen van Gemalto heen. Wij helpen organisaties met het gehele traject. Van advies, design, implementatie tot en met het complete beheer en support hiervan.”

Over Gemalto

Gemalto is wereldleider in digitale beveiliging. In de snel veranderende mobiele en digitale omgeving stelt Gemalto bedrijven en overheden in staat veilige en gemakkelijke diensten aan te bieden door o.a. financiële transacties, mobiele diensten, openbare en privéclouds te beveiligen. Hiervoor biedt Gemalto geavanceerde cryptografische software ten behoeve van authenticatie, versleuteling en beheer van digitale referenties.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de oplossingen van Gemalto.