Terug
Events 18-01-17

Barracuda Networks roept ACA IT-Solutions uit tot Fastest Growing Partner of the Benelux

Barracuda

Barracuda Networks heeft haar partner ACA IT-Solutions onderscheiden wegens uitzonderlijke prestaties in de afgelopen periode. Barracuda Networks heeft hiervoor een bezoek gebracht aan het kantoor van ACA IT-Solutions in Eindhoven. Hier werd ACA IT-Solutions uitgeroepen tot Fastest Growing Partner Of The Benelux.

Raf Vervloessem, Regional Director France, Benelux & Nordics van Barracuda Networks licht toe: “Barracuda Networks heeft de afgelopen tijd veel tijd en energie gestoken in de Benelux en dat werpt zijn vruchten af. We hebben een netwerk opgebouwd van professionele partners en wij waarderen hun inzet enorm.

Barracuda Networks award

V.l.n.r. Alain Luxembourg (Barracuda), Theo Beks (ACA IT-Solutions), Raf Vervloessem (Barracuda) en Anny Smits (ACA IT-Solutions)

 

ACA IT-Solutions is een focuspartner

Barracuda Networks werkt in Nederland, België en Luxemburg met meerdere partners, waarvan een beperkt aantal als focuspartner. Raf Vervloessem: “Een selecte groep hebben we aangewezen als focuspartners. ACA IT-Solutions is daarvan een uitstekend voorbeeld. Als system integrator bieden zij totaaloplossingen, waarin het portfolio van Barracuda een vaste waarde is geworden. Dat zien we terug in de uitzonderlijke resultaten die ACA IT-Solutions heeft gerealiseerd en daarom willen we op deze manier onze blijk van waardering uiten.”

De benoeming werd symbolisch in ontvangst genomen door Algemeen Directeur Theo Beks en Hoofd Inkoop Anny Smits van ACA IT-Solutions. Theo Beks: “Ondanks dat de economie de afgelopen jaren in zwaar weer zat, zijn wij blijven groeien. Dit succes komt voort uit een combinatie van tomeloze betrokkenheid bij het wel en wee van onze klanten en een continue optimalisatie van de omgevingen die wij bouwen en beheren. Zowel technisch als persoonlijk werken wij continu aan een toekomstbestendige relatie met onze klanten.”

Barracuda Partner Award

Voorkomen van security problemen

Anny Smits (Hoofd Inkoop) vult aan: “Dit is de tweede belangrijke benoeming op korte termijn (na de award van EMC in maart) die we in ontvangst mogen nemen en daar zijn we ontzettend trots op. We bouwen IT-omgevingen met A-merken, omdat we de prestaties, stabiliteit en continuïteit willen waarborgen. Barracuda is hierin op het vlak van security een onmisbare schakel. Barracuda oplossingen hebben al bij veel klanten kritieke security problemen voorkomen en dus vele successen geboekt.”