Terug
In de media 03-01-17

Artikel magazine JT Autolease

Snelle-ICT-Omgeving

J&T Autolease is al jaren een gewaardeerde relatie van ACA IT-Solutions en geeft een periodiek magazine uit. Voor deze editie kreeg ACA IT-Solutions de redactie van het magazine op bezoek. 

Je kent natuurlijk het gezegde ‘velen zijn geroepen, slechts weinigen zijn uitverkoren’. er zijn veel automatiseringsbedrijven. Maar bedrijven die al tientallen jaren bestaan, die gestaag en gezond verder groeien en die een prachtige klantenlijst opbouwen zijn betrekkelijk zeldzaam. Dat bereik je alleen als je kwaliteit en klantgerichtheid weet te combineren met voortdurende vernieuwing. ACA IT-Solutions in Eindhoven is zo’n bedrijf. Wij spraken er met Anny Smits, hoofd inkoop, over wat hen onderscheidend maakt en over het partnership met het moederbedrijf van J&T Autolease.

Met haar ruim dertig jaar ervaring in ICT is ACA IT-Solutions een betrouwbare partner geworden voor zeer uiteenlopende organisaties. Rond de vijftig mensen houden zich er bezig met het leveren van advies, ontwerp, apparatuur, installatie, migratie, integratie, beheer en trainingen op ICT-gebied. De vrolijke Anny Smits is er een van de weinige vrouwen. Zij vertelt merkbaar trots: “Feitelijk leveren wij alles op het gebied van ICT.”

“Wij richten ons puur op zakelijke klanten en qua omvang variëren deze van MKB tot en met Enterprise. Ondanks behoorlijk wat concurrentie groeien wij gezond en draaien wij uitstekend. De Van Mossel Groep is een mooi voorbeeld van hoe klanten bij ons zich kunnen ontwikkelen. Voor hen doen wij inmiddels echt alles, tot en met de ontwikkeling en bouw van een geheel nieuwe ICT-omgeving waardoor er optimaal op de groei kan worden ingespeeld. Onze kracht is daarbij dat wij echt goede mensen hebben en dat er nauwelijks verloop is.

Ik werk hier zelf bijvoorbeeld al dertien jaar en daarmee ben ik bepaald geen uitzondering. Klanten hebben dus vaste contactpersonen en hoeven niet steeds te wennen aan alweer nieuwe mensen. Dat helpt, zoals het ook helpt dat wij hen altijd echt optimaal willen adviseren. Om een voorbeeld te noemen, wij bouwen zelf geen websites, maar indien/wanneer een klant een nieuwe site wil, weten wij daar wel de mensen voor die optimaal bij die klant passen. Wij werken echt permanent aan het realiseren van zo veel mogelijk klanttevredenheid. Wat er op ICT-gebied ook nodig is, wij zorgen ervoor.”

Magazine People With Drive

Bovenstaand bericht is gebaseerd op het interview met Anny Smits, hoofd inkoop van ACA IT-Solutions. Bekijk het volledige artikel op pagina 31 en 32 van het magazine van J&T Autolease.

Download het magazine