Terug
Events 25-05-23

Opname workshop webinar: rapportages en dashboards maken met Microsoft Power BI

Microsoft-Prijs

Waar gaat het webinar over?

Beslissingen nemen, binnen een organisatie is dat aan de orde van de dag. Hoe mooi is het om deze beslissingen onderbouwd te nemen aan de hand van inzichten. Tegenwoordig beschikken organisaties over een schat aan waardevolle data. Dit is echter vaak verspreid over meerdere gegevensbronnen. Ook bestaat de kans dat de data en cijfers ruw zijn en niet de juiste inzichten bieden. Daar is een oplossing voor: data gedreven werken met Power BI, de business intelligence oplossing voor kleine en grote bedrijven.

Co-creatie staat centraal

We hebben het dit keer anders gedaan. Je gaat niet alleen luisteren, maar ook zelf doen. Een Workshop Webinar dus, waarbij bovendien co-creatie centraal staat.

Programma

  • Introductie: wat kun je met Power BI?
  • Workshop: zelf een rapportage en een dashboard bouwen met Power BI
  • Demo: praktijkopdracht 1
  • Demo: praktijkopdracht 2
  • Top 10 van populaire rapporten en dashboards

Voor wie

Directie, management en teamleden die verantwoordelijk zijn voor het realiseren en (management)rapportages, stuurinformatie en dashboards

 

Opname

Let op: als je tijdens het webinar wilt deelnemen aan de workshop, download dan deze werkbestanden. Hiervoor heb je tevens de gratis licentie nodig van Power BI. Deze kun je gratis downloaden via deze link.

 

Sprekers

John Speulman
Manager Business Solutions
Paul vermeulen
ERP & BI Consultant