Business Continuity

Planmatig en preventief aandacht voor de continuïteit van uw organisatie

De continuïteit van de bedrijfsprocessen van uw organisatie is van groot belang. Naast de ‘klassieke’ dreigingen zoals brand of inbraak speelt cybercrime een steeds grotere rol. Wat als uw organisatie getroffen wordt door ransomware? Zijn uw data dan verloren? Moet u criminelen losgeld betalen?

Niet voor niets staat het vraagstuk Business Continuity hoog op de agenda. Tenslotte, het stilvallen van uw bedrijfsprocessen en het verlies van toegang tot applicaties: daar moet u niet aan denken. Het vraagt dan ook om een proactieve en doordachte aanpak. Dat begint bij het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen en daarbij horende applicaties en data die specifiek voor uw organisatie van belang zijn door middel van een Business Continuity Plan. Op basis hiervan worden de te nemen maatregelen vastgesteld, gerealiseerd en periodiek getest.

Beleid – Techniek – Mens

Bij dit vraagstuk is samenspel tussen de elementen binnen uw organisatie van essentieel belang. Beleid (procedures, prioriteiten), techniek (IT, cybersecurity, storage) en de inzet/werkwijze van medewerkers worden in kaart gebracht en op elkaar afgestemd. Met als resultaat een planmatige en preventieve oplossing voor de borging van de continuïteit van uw organisatie. Hoe we dat realiseren, inclusief visuele uiteenzetting, leest u in dit whitepaper.

Download whitepaper: Business Continuity

Vul hieronder uw gegevens in en u ontvangt het whitepaper inclusief handig stappenplan direct in uw mailbox.

BCP MDR

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: