Hosted Telecom: telefonie in de cloud

Telefooncentrale in de cloud? Misschien niet het eerste waar u aan denkt bij cloud oplossingen. Toch is Hosted Telecom een veel gebruikte dienst. Het brengt telefonie voor bedrijven naar een hoger (service)niveau. Telefonisch contact met uw bedrijf wordt beter gereguleerd. Er zijn uitgebreide opties om het voor de beller gemakkelijk te maken en ook voor uw medewerkers is het ideaal. Telefoontjes komen snel op de juiste plek terecht. Dit verhoogt de klanttevredenheid van klanten en de efficiëntie van uw medewerkers.

Direct contact opnemen

Uitgebreide functionaliteiten

Met Hosted telefonie heeft u vele mogelijkheden om uw telefooncentrale te stroomlijnen. Met deze telefonie oplossing krijgt uw organisatie zeer uitgebreide functionaliteiten om de telefonische bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te maken. Denk hierbij aan intelligente voice routering, keuzemenu opties, wachtrij opties en uitgebreide rapportages. Op gebruikersniveau kunnen allerlei extra functionaliteiten worden ingesteld die vanuit een online portal kan worden beheerd. Denk hierbij aan voicemail, doorschakelen, bereikbaarheidsschema etc.

Er wordt steeds meer met mobiele telefoons gewerkt. Hosted Telecom maakt het mogelijk om alle vaste en mobiele telefoons te integreren in een totaaloplossing. Dit maakt het nog gemakkelijker om intern en extern met elkaar te communiceren. Een professionaliseringsslag waar de organisatie en haar medewerkers dag in dag uit plezier van hebben.

Peter van Berkel – Salesmanager ACA IT-Solutions

Vast – mobiel integratie

Mobiele telefoons kunnen naadloos worden aangesloten op de telefooncentrale. Op SIM-kaart niveau worden de mobiele telefoons hierdoor écht onderdeel van de telefooncentrale, zonder dat u eerst een applicatie dient op te starten voordat u via de centrale kunt bellen. Medewerkers die vaak op de weg zitten of veel op andere locaties (thuis, bij klanten, op andere locaties) werken krijgen hierdoor veel meer mogelijkheden. Met deze mobiele telefonie oplossing belt u via het Vodafone en KPN-netwerk, waardoor de dekking optimaal is. Deze telefonie providers geven namelijk de beste dekkingsgraad af in Nederland en presteren ook in het buitenland uitstekend.

Informatie over hosted telefonie

Met hosted telefonie besteedt u uw telefooncentrale volledig uit. Ook het beheer en de onderhoudskosten zijn hierin meegenomen. Het geeft u de mogelijkheid de centrale precies zo in te richten als u wilt. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk ook de volgende onderwerpen. Deze zijn speciaal voor u geselecteerd: