'De goeie wijn van ACA'

Bodegas Perez Pascuas 'El Pedrosal'

Gracias y salud!

De ‘goeie wijn’ van ACA is inmiddels een traditie geworden. In een wereld waar digitale ontwikkelingen zoals data-uitwisseling, slimme rapporten, robotisering en artificial intelligence ons werk veranderen, blijft het belang van persoonlijk contact en samenwerking essentieel. Bij ACA IT-Solutions omarmen we technologische vooruitgang, maar koesteren we ook de traditionele waarden van persoonlijke interactie en het vieren van successen.

Symbolisch voor onze filosofie is de Bodegas Perez Pascuas ‘El Pedrosal’, een wijn die elegantie, traditie en moderniteit combineert – net als wij. Deze wijn, gekozen door ons management, vertegenwoordigt onze toewijding aan kwaliteit en samenwerken.

Namens iedereen bij ACA IT-Solutions: Bedankt en proost op een toekomst van innovatie en samenwerking! Gracias y salud!

Bodegas Perez Pascuas ‘El Pedrosal’

Deze mooie eerlijke El Pedrosal, van de uitstekende jaargang 2020, komt uit de oude wijnstreek genaamd Ribera del Duero, vertaald naar de rivierbank of uiterwaarden van de Duero. Hier bevindt zich een van de oudste en rijkste wijngebieden van noord Spanje.

Met de opkomst van de nabijgelegen Rioja zijn vele wijnboeren onder de druk van het commerciële succes van de rijkere en modernere Rioja’s deze smaak gaan nabootsen door later te gaan oogsten. Daardoor is de druif rijker, zoeter maar mist daardoor de authentieke verfijnde ietwat drogere smaak.

Het wijnhuis van El Pedrosal is gemoderniseerd in haar proces maar is wel trouw gebleven aan de traditionele rijping van de druif en oogst haar wijnranken, zeker naar moderne maatstaven, relatief vroeg. Daardoor is de aardsheid en zijn de leertonen van Ribera del Duero perfect vertegenwoordigd in deze authentieke Spaanse wijn.

Zo mogen wij nu deze fijne Spaanse wijn presenteren die ondanks haar modernisering, haar identiteit en karakter heeft behouden. Dat is de kracht van dit wijnhuis en deze wijn. Heerlijk bij b.v. een ovenschotel met rundsvlees of lamsnekfilet van de barbecue.

Drinkadvies: vanaf nu t/m 2028
Serveertemperatuur: 18 – 20 graden