'Als je zorgeloos kunt werken
hou je extra tijd over'

Richard Technical Consultant
IT-vraagstukken? Samen met ACA.

Hosted Infrastructure

ICT-infrastructuur in de cloud, ook wel omschreven als Infrastructure as a Service (IaaS) of Hosted Infrastructure, levert op diverse vlakken voordelen op. Deze oplossing is ideaal voor bedrijven waarvan de ICT-infrastructuur aan vervanging toe is. Als investeren zelf beheren niet langer de voorkeur heeft, dan is IaaS een ideale oplossing.

Infrastructure as a Service (IaaS)

Er zijn veel goede redenen om te kiezen voor IaaS. Zo willen veel organisaties willen transformeren van een Capex (Capital Expenditures) naar Opex (Operating Expenditures) model. Investeren in hard- en software is niet meer nodig, want een cloudoplossing wordt als een abonnement aangeboden. Met IaaS ben je ook maximaal flexibel, want op- en afschalen kan maandelijks en de factuur verandert naadloos mee. Heel prettig als groei of krimp van je organisatie zich lastig laat voorspellen.

Infrastructure as a Service

 

Als je kiest voor Hosted Infrastructuur van ACA, dan komt je cloud uit een van de meest betrouwbare datacenters van Nederland: het NorthC Datacenter op de High Tech Campus in Eindhoven. Het is het eerste datacenter in Nederland dat gebouwd is volgens de Tier 4 norm. Dit betekent allerhoogste mate van beschikbaarheid en veiligheid.

ACA IT-Solutions biedt een scala aan datacenterdiensten die op maat worden geleverd. Hosted Infrastructure betekent dan ook veel meer dan alleen een abonnement. Alle voordelen van cloudoplossingen op een rij:

  • jouw bedrijfsapplicaties online beschikbaar
  • inloggen vanaf ieder apparaat
  • veilig werken
  • altijd up-to-date
  • modulair en schaalbaar
  • 24/7 monitoring
  • maandelijks opzegbaar
  • inclusief data beveiliging en back-up

Informatie over Hosted Infrastructure

Met Hosted Infrastructure zorgen wij ervoor dat je ontzorgt wordt en niet meer geconfronteerd wordt met investeringen. ICT-kosten worden voorspelbaar zelfs met een maatwerkoplossing. Wij gaan graag het gesprek met je aan om te verkennen voor jouw organisatie de beste oplossing is. Neem contact met ons op voor meer informatie.