'Om voorop te lopen
moet je in beweging blijven'

Carlo ERP Consultant
Processen optimaliseren? Samen met ACA.

MS Dynamics 365 Business Central

Verbind de activiteiten in je kleine of middelgrote bedrijf met Microsoft Business Central 4MKB

Microsoft Dynamics Business Central 4MKB is een alles-in-één bedrijfsbeheersysteem (ERP) dat speciaal is ontworpen voor kleine tot middelgrote bedrijven. Het stelt gebruikers in staat om verschillende bedrijfsprocessen te beheren, zoals financiën, voorraadbeheer, inkoop, verkoop, productie, projectbeheer en human resources. Het biedt een gestroomlijnde en geautomatiseerde manier van werken, waarbij bedrijfsgegevens real-time worden bijgehouden en toegankelijk zijn vanuit één centraal dashboard. Het systeem is eenvoudig aan te passen aan de specifieke behoeften van een bedrijf en kan worden geïntegreerd met andere Microsoft-tools zoals Office 365 en Power BI.

Uitgebreid bedrijfsbeheer in 6 stappen

Verbind sales, service, financiën en bedrijfsactiviteiten om slimmer te werken, sneller aanpassingen door te voeren en beter te presteren.

1. Verplaats sneller naar de cloud

Laat je bedrijf groeien met flexibele implementatie, betrouwbaarheid en beveiliging – nu beschikbaar in meer dan 130 landen en regio’s.

2. Geef sales en service een nieuwe impuls

Verbind mensen, processen en inzichten om sneller beslissingen te nemen met ingesloten begeleiding, dashboards en interoperabiliteit met Microsoft 365 en Microsoft Teams.

3. Verbeter de prestaties

Versnel de financiële afwikkeling, verbeter prognoses en werk met realtime prestatiemetrieken en rapportage – zonder dat dochterondernemingen inboeten op naleving.

4. Versnel verkoopprocessen

Zorg beter voor klanten door het complete verkoopproces te beheren vanuit Outlook en lever betere resultaten met verbonden serviceactiviteiten.

5. Bevorder projectsuccessen

Zorg voor een geslaagde projectuitvoering en waarborg de winstgevendheid met planning, resourcing, tracering, kostprijsberekening, facturering, boekhouding en realtime intelligence.

6. Optimaliseer het ketenbeheer

Lever producten op tijd en pas je aan veranderende bedrijfsmodellen aan met inzicht in de inkoop, productie, voorraad en magazijnen.

Verbonden oplossing voor bedrijfsbeheer: altijd en overal

Migreer met vertrouwen naar de cloud met de operationele snelheid, prestaties en inzichten die nodig zijn om je bedrijfsvisie te realiseren.

Operationele flexibiliteit

Optimale prestaties

Praktische inzichten

 

Meer info?

Wil je meer info over Microsoft Business Central 4MKB? Bekijk dan de flyer!

Flyer bekijken

Adviesgesprek op maat

Wil je een adviesgesprek op maat om te bespreken hoe je Microsoft Business Central kunt inzetten in jouw organisatie? Plan dan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Adviesgesprek inplannen