Gratis: online training Veilig Thuiswerken voor uw medewerkers

Velen zijn noodgedwongen thuis aan het werk. Signalen vanuit de overheid wijzen erop dat dit nog een tijd gaat duren. Thuiswerken is op tal van vlakken anders dan binnen de eigen bedrijfsomgeving. Zo ook op het vlak van cybersecurity. Sterker nog, de rol van de individuele werknemer om cyberaanvallen, schade aan het bedrijfsnetwerk of datalekken te voorkomen is in deze situatie zeer groot. Het vereist aandacht, zeker nu.

Wij vinden het belangrijk dat uw organisatie en uw medewerkers deze lastige periode (naast gezond) veilig doorkomen. Daarom bieden wij uw organisatie de online training Veilig Thuiswerken geheel kosteloos aan voor de periode van 2 maanden. De training bestaat uit een speciaal geselecteerd deel van ons Security Awareness E-learning Programma.

De voordelen op een rij

  • Praktisch online leerprogramma voor alle medewerkers
  • Cursisten bepalen zelf waar en wanneer ze de e-learning doorlopen
  • Uitgebreide rapportage mogelijkheden
  • Significante en structurele verbetering van de veiligheid van uw netwerk, applicaties en data
  • Beschikbaar in meerdere talen
  • Gratis 2 maanden toegang tot de e-learning¬†Veilig Thuiswerken
    (stopt automatisch, geen aankoopverplichting)

Direct aanvragen

Wilt u de online training Veilig Thuiswerken van ons Security Awareness E-learning Programma geheel kosteloos aanbieden aan uw medewerkers? Vraag het direct aan.

N.B. deze gratis training bieden wij op organisatieniveau aan en kan niet op individuele basis worden aangeboden. Neem voor meer informatie en advies even contact met ons op. 

Gratis online training Veilig Thuiswerken aanvragen